Bunu yazmaya gelmiştim. GidiyorumAha ZKK geliyor...! sjksjjsj
Eline, ağzına sağlık kral. Olur bu iş. Zaten bir doyamadım bu arca bir terslik olduğu belliydi
Bunu yazmaya gelmiştim. GidiyorumAha ZKK geliyor...! sjksjjsj
Teşekkür ederim reis. Bize yeter ki Ryuma olsun, Zoro olsun. Şaka bir yana, Wano'dan cidden çok sıkıldım ama bu eksik hikayelerin de bir gün tamamlanmaları gerekiyor.Bunu yazmaya gelmiştim. Gidiyorum
Eline, ağzına sağlık kral. Olur bu iş. Zaten bir doyamadım bu arca bir terslik olduğu belliydi
Başlığı görünce herkes böyle oluyor değil mi?@Roronoa Zoro teori çıkmaz falan demiyorum, büyük ihtimalle çıkar ama hiç mi hiç beğenmedim. Şu "neresi olduğunu bilirsin sen"i görmek istemiyorum bir daha
Ayrıca şöyle bir ayrıntı da var kardeşim. Zoro, Zou'da ne demişti ?Teşekkür ederim reis. Bize yeter ki Ryuma olsun, Zoro olsun. Şaka bir yana, Wano'dan cidden çok sıkıldım ama bu eksik hikayelerin de bir gün tamamlanmaları gerekiyor.
Oden gibi sırtımı dönesim geliyor. Senin için katlanıyoruzBaşlığı görünce herkes böyle oluyor değil mi?
Onun altı dolmasa da olur ya. Bu samuraylara Momo gibi bir velet yakışır lider olarak. Zoro fazla gelir.Ayrıca şöyle bir ayrıntı da var kardeşim. Zoro, Zou'da ne demişti ?
Samurayları toplayacağım veya samuraylara liderlik edeceğim.
Bu sözün de altı dolabilir
Ben de Ryuma için katlanıyorum.Oden gibi sırtımı dönesim geliyor. Senin için katlanıyoruz
Bari git kılıcını geri al da bir işe yarasın dönüşün Zorom. Herif mezarında 9 puanlı akrobasi hareketi yaptı. :/Onun altı dolmasa da olur ya. Bu samuraylara Momo gibi bir velet yakışır lider olarak. Zoro fazla gelir.
Ben de Ryuma için katlanıyorum.
Oda, Oden'e kafayı taktı maalesef. İlk defa Zoro'nun bir kılıcını sevmiyorum.Bari git kılıcını geri al da bir işe yarasın dönüşün Zorom. Herif mezarında 9 puanlı akrobasi hareketi yaptı. :/
Momo, abisinin olduğu yerde 1 adım geri durur. Abisi Ryuma'nın soyu en nihayetinde. Saygıda kusur etmemesi lazımOnun altı dolmasa da olur ya. Bu samuraylara Momo gibi bir velet yakışır lider olarak. Zoro fazla gelir.