Senin Naruto videosu da tutmuş baya. Böyle olduğuna eminim.Herkesi memnun etmek imkansız bir şey zaten. Kendi görüşlerini aktarıyorsun sonuçta. O yüzden videolarını beğeniyorum ben. Forumdan birini izlemek daha samimi hissettiriyor bana.
Senin Naruto videosu da tutmuş baya. Böyle olduğuna eminim.Herkesi memnun etmek imkansız bir şey zaten. Kendi görüşlerini aktarıyorsun sonuçta. O yüzden videolarını beğeniyorum ben. Forumdan birini izlemek daha samimi hissettiriyor bana.
Evet ya iyi izlendi o video. Bir tanede Bleach videosu yapmayı düşünüyorum bakalım.Senin Naruto videosu da tutmuş baya. Böyle olduğuna eminim.
Taktiksel bir seçimdi kanal ismi. Kanalda Sanji analizi videosu var, Zoro analizi yok. Ben daha ne yapayım?Roronoa Zoro Fanboy Kulübü (Spoiler Alert: Bu Kanalada Her Şey Roronoa Zoro Övmek Üzerine Kuruludur
Aynen öyle. Herkesi memnun etmeye çalışan, kimseyi de memnun edemez ayrıca. Düşüncelerimi törpülediğim zamanlar illaki oluyor ama genel olarak hissettiğim şeyleri söylemeye çalışıyorum. Teşekkür ederim dostum.Herkesi memnun etmek imkansız bir şey zaten. Kendi görüşlerini aktarıyorsun sonuçta. O yüzden videolarını beğeniyorum ben. Forumdan birini izlemek daha samimi hissettiriyor bana.
Selamlar!
1065.bölüme dair gelen kısa spoiler bilgilerini analiz ettiğim, spoiler gibi kısa bir videoyu beğenilerinize sunuyorum. Herkese keyifli seyirler!
Buradaki geyiği kanala çok taşımamaya çalışıyorum reis. O muhabbetler burada güzel.Sanji tek yemiş deyip videoyu bitirmeni beklerdim.
Bu videonun baştan çekilmesi lazım ama birde artık girişte Vegapunk görülmeliSelamlar!
1066.bölüme ait sızan spoiler bilgilerini analiz ettiğim videoyu buraya bırakıyorum. İzleyen herkese keyifli seyirler!
Bundan sonra bol bol görünecek zaten merak etme.Bu videonun baştan çekilmesi lazım ama birde artık girişte Vegapunk görülmeli