Wano serinin saygınlığını törpüledi. Kale almak iplemek o moda girmek zor artık. Çok derinden yaraladı eseri. Böyle leşliğe kafam girsin ne diyim
Roronoa'yı vursun diye Bushi'yle pazarlığa oturduk bile
Adam her şeyi Wano'ya koyayım derken seride ne var ne yok mahvetti. Zamanla yedire yedire gitse bu kadar olmazdı belki.Wano serinin saygınlığını törpüledi. Kale almak iplemek o moda girmek zor artık. Çok derinden yaraladı eseri. Böyle leşliğe kafam girsin ne diyim
Ahahah. Hemen değil, ilerde devam edecek. Gifi görmek için vpn açmak zorunda kaldım bu arada.
Her şey ZKK içindi..İkinci videonun konusu:
Evet arkadaşlar ilk videomuzdan anladık ki Wano bitmedi. Şimdiyse bitmemiş olan Wano'da Zoro'nun nasıl Kaido'nun kelleyi alacağına dönelim...
Zoro Ejder Momo'yu Kaido sanıp kesecek teorim vardı toplum buna hazır olmadığı için çizemedi külotçu aklıma o geldiHer şey ZKK içindi..
İçinde bir Youtuber yattığını biliyordum Dattem.Zoro Ejder Momo'yu Kaido sanıp kesecek teorim vardı toplum buna hazır olmadığı için çizemedi külotçu aklıma o geldi
İzledim şimdi güzel olmuş. Yani suların altında kalması "Eski Wano" dediğimiz yerin ve orada bir Antik silahın olması durumu acaba bir canlı mı yoksa bahsedildiği gibi sadece bir gemi mi var olayını düşündürüyor Antik silah olarak. Ek olarak geri dönme muhabbetinden ziyade artı olarak Caribou'nun da bu bilgileri boşa edindiğini düşünmüyorum...Ahahah. Hemen değil, ilerde devam edecek. Gifi görmek için vpn açmak zorunda kaldım bu arada.