Gönüllerin en sevilen cünüp lordu olduğu içinForumda neden herkes @kekomancer e yukleniyor olayı kacırdım galiba
Gönüllerin en sevilen cünüp lordu olduğu içinForumda neden herkes @kekomancer e yukleniyor olayı kacırdım galiba
Aradan zaman geçeceği için biraz sakinlemiş oluruz herhalde.Eğer wanoya geri dönersek ağlarım
Kalbi güzel olmayan, güzel ne bilmez. Canımsın.Fazla yakışıklı bir sesi var. Bazı şeyler insana çok hayret veriyor.
Yeni videoyla birlikte başlık değişecek ama o zamana kadar katlanacağım artık.Bu konu sayesinde kulakların bolca çınlarsa suç sende.
yok hocam düşününce bile gözüm doluyor ciddiyim abartı yok. Wano beni o kadar yordu ki 1028den beri sadece spolarına bakıyorum 30 bölüm biriktirdim arcın bittiğini biliyorum ama hala okumaya korkuyorum.Aradan zaman geçeceği için biraz sakinlemiş oluruz herhalde.
Kalbi güzel olmayan, güzel ne bilmez. Canımsın.
Ciddi söylemek gerekirse, ben de aynı durumdayım. Öncesinde en çok heyecan duyduğum arc, en çok nefret ettiğim arca dönüştü. Bitince çok rahatladım.yok hocam düşününce bile gözüm doluyor ciddiyim abartı yok. Wano beni o kadar yordu ki 1028den beri sadece spolarına bakıyorum 30 bölüm biriktirdim arcın bittiğini biliyorum ama hala okumaya korkuyorum.
yani isterse tanrılar çarpışsın arcta ama o 4 yıllık bir arc değildi yani bence hiçbir arc 4 yıl sürmemeli wanonun hakkı 2 yıldı . Bazen aylarca güzel bölüm çıksın diye beklemişliğimiz oldu yani.Ciddi söylemek gerekirse, ben de aynı durumdayım. Öncesinde en çok heyecan duyduğum arc, en çok nefret ettiğim arca dönüştü. Bitince çok rahatladım.
Katılıyorum. Düşün ki; Final Saga'nın ömrü maksimum 5 yıl diyorlar, Wano tek başına 4 yıl sürdü. Gerçekten ciddi bir süre.yani isterse tanrılar çarpışsın arcta ama o 4 yıllık bir arc değildi yani bence hiçbir arc 4 yıl sürmemeli wanonun hakkı 2 yıldı . Bazen aylarca güzel bölüm çıksın diye beklemişliğimiz oldu yani.