soruyu gördüm de bir çok şeye yaptığım gibi cevap vermeyi ertelemiştim.Neyse madem direk sordun söyleyeyim zaten benim keyfime kalsa ben cevap verene kadar muhtemelen konuyu açmak yada açmamak konusunda kesin bir kararı çoktan vermiş olurdunBir konu açacağım ama sizden fikir almak istiyorum. Belki gören olsun diye anket de açabilirim.
Konu video klipler üzerine olup herkes küçükken severek izlediği ya da şimdi sevdiği şarkısı üzerinden video klibini paylaşma ortamı olacak. Tabii belki böyle bir konu da olabilir. Varsa biri söylesin. Eğer "böyle bir konu açalım" diyorsanız ya yorum yazın ya da beğeniye basın. "Gerek yok" diyorsanız da belirtin. İlginizi çeker mi, video klipleri izlemeyi seviyor musunuz, bunu bilmek lazım. Cevaplarınızı bekliyorum.
Doğrusu kaizokuou ile konunun alternatifinin olması konusunda benzer düşünüyorum.Tabi bu yinede konunun açılmasını kesinlikle gereksiz kılıyor da denemez sonuçta benzeri olmasına rağmen yeni açılan ve bazen tutan konular da var. Hem belki klip izlemekten hoşlanan kişiler varsa onlar içinde kolay olur.Bir video paylaş konusu biraz fazla karışık bence Kişisel olarak konuyu açmazsan pek eksikliğini hissedeceğimi söyleyemesem de niye açıldı diye de düşünmem ve konuya uyan bir video bulduğumda paylaşmaktan çekinmem.Yine de sen bana fazla güvenme belli olmaz belki sadece paylaşacak 1-2 şey bulabilirim anca.
Eğer açacaksan da ne tür kliplerin paylaşılabileceği konusunda aklıma takılanlar var :
Paylaşılacak klipler müzik klibiyse bu orjinal klip mi olmalı yoksa fan yapımı klipler de sayılır mı?
Ekranda hareketli kısmen basit animasyonların olduğu(animeleri kastetmiyorum) ve arka planda müziğin çaldığı videolar da dahil mi ?
Amv gibi olan ama film , dizi ve hatta dans sahnelerinin müzik eşliğinde koyulduğu videolar dahil mi ?
bunlardan hangilerinin paylaşılabileceği konuda belirtilirse bence iyi olur