Bence de değil ama gerekte yok bence. WB de o kadar sert değildi. Roger da.Anladım, orası öyle tabi şu an böyle bir şey çizmez Oda.Ama netice de bu adamın vücudu Bm Kaido seviyesinde derse eğreti durur.
Bence de değil ama gerekte yok bence. WB de o kadar sert değildi. Roger da.Anladım, orası öyle tabi şu an böyle bir şey çizmez Oda.Ama netice de bu adamın vücudu Bm Kaido seviyesinde derse eğreti durur.
Bigmomda bu çok konuşulmuştu. Birine sağlamlık diğerine dayanıklılık denilebilir belki.Bence de değil ama gerekte yok bence. WB de o kadar sert değildi. Roger da.
Roger zamanını cizse cok güzel olur. Roger'ı ,Rocks'ı, wb'i, shakky'i falan anlatan şöyle 200-300 sayılık seri güzel gider.6.000.000.000'lık adam gibi adam be. Oda One Piece'i bitirince şu efsanelerin maceralarını da çizse keşke, şöyle film yapılacak kadar 12'şer bölüm manga.
İnanılmaz olurdu ben de bir aralar filler olarak roger ve garpın beraber korsanlara karşı dövüştüğu yeri koysalar ne güzel olur diyordum ama nerde o günler o savaş sahnelerini çizmek çok uğraştırır odayıRoger zamanını cizse cok güzel olur. Roger'ı ,Rocks'ı, wb'i, shakky'i falan anlatan şöyle 200-300 sayılık seri güzel gider.
Şöyle Berserk tadında 200-300 sayfalık bi sayı.Off çok mu şey istiyoruzRoger zamanını cizse cok güzel olur. Roger'ı ,Rocks'ı, wb'i, shakky'i falan anlatan şöyle 200-300 sayılık seri güzel gider.
He valla ya. Sengoku'yu garp'ı rocks'ı falan da düzgün işlesin. Doğru düzgün Kk tayfasını bile görmedik.Şöyle Berserk tadında 200-300 sayfalık bi sayı.Off çok mu şey istiyoruz