Hahahaha MüthişHe, iyi o zaman.@Mr.Bushido
Hahahaha MüthişHe, iyi o zaman.@Mr.Bushido
Ama işte uykunda hakinle adam pataklamak da var. Üstelik birini yaran eziğin tekiyken öbürünün patakladığı Jimbei ile başabaş dövüşmüş bir süperçaylak. Üatelik Baba'nın dayanıklılığını Marineford'da gördüğümüzde bu örnek de anlamsızlaşıyor. Başının yarısı yokken savaşmak nedir!Aslında o zaman için çok hype yapilcak bir durum. Adamı baltayla yarıyor uykusundan bile uyanmıyor. Uyandığında da miletin tepkisiyle kesildiğini öğreniyor.
Gözünü sevim anlatma şunları ya, ne anlatıyorsun bırak takılsınlarAma işte uykunda hakinle adam pataklamak da var. Üstelik birini yaran eziğin tekiyken öbürünün patakladığı Jimbei ile başabaş dövüşmüş bir süperçaylak. Üatelik Baba'nın dayanıklılığını Marineford'da gördüğümüzde bu örnek de anlamsızlaşıyor. Başının yarısı yokken savaşmak nedir!
Ben Garp'ın bu kafasına taktığı şeyi seviyordum.Bu şapkaya noldu?Adam niye çıkardı ki?
Müthiş değil mi ya? Harbiden eski OP başka idi ya.
O bölümlerde gizem unsuru olarak kullanılıyordu bence.Ben Garp'ın bu kafasına taktığı şeyi seviyordum.Bu şapkaya noldu?Adam niye çıkardı ki?
Anladım.Çok güzeldi keşke yine taksa.O bölümlerde gizem unsuru olarak kullanılıyordu bence.
Anladım, orası öyle tabi şu an böyle bir şey çizmez Oda.Ama netice de bu adamın vücudu Bm Kaido seviyesinde derse eğreti durur.Demek istediğim Garp'ın o kesiği yediği bölümlerde ne b.haki ne k.haki işlenmişti. O bölümdeki vurgu boydan boya balta ile yarılmış olmasina rağmen bunu farketmemiş olmasıydı.