Sen ağlıyor musun?Shanksı hortlatmayı bilirsiniz
Sen ağlıyor musun?Shanksı hortlatmayı bilirsiniz
Demek istediğim Garp'ın o kesiği yediği bölümlerde ne b.haki ne k.haki işlenmişti. O bölümdeki vurgu boydan boya balta ile yarılmış olmasina rağmen bunu farketmemiş olmasıydı.Flashback yalnız o sahne.
yooSen ağlıyor musun?
Bizim gördüğümüz zamanları ya da sayı zamanlarını kast etmiyorum. Evrendeki zamana göre diyorum.Birisi 100. bölümlerde oluyor diye hatırlıyorum diğeri en azından 500 küsür gibiydi sanki.
Ama önemli olan o. MF'de koka görmedik bile şimdi önüne gelen kullanıyor öyle düşün.Bizim gördüğümüz zamanları ya da sayı zamanlarını kast etmiyorum. Evrendeki zamana göre diyorum.
Yok zaten spoiler'da demiştim Oda'nın saçmalıkları diye. Aslında o örneğe bakarak Garp'ı çok güçsüz biri gibi tanımlayabiliriz ama serinin zirvelerinde biri olduğu gerçek.Ama önemli olan o. MF'de koka görmedik bile şimdi önüne gelen kullanıyor öyle düşün.
Aslında o zaman için çok hype yapilcak bir durum. Adamı baltayla yarıyor uykusundan bile uyanmıyor. Uyandığında da miletin tepkisiyle kesildiğini öğreniyor.Yok zaten spoiler'da demiştim Oda'nın saçmalıkları diye. Aslında o örneğe bakarak Garp'ı çok güçsüz biri gibi tanımlayabiliriz ama serinin zirvelerinde biri olduğu gerçek.
Tek sorun zirve konusunda birden fazla özellikte ulaşmış olması. Gavatlıkta da zirvedir mesela.