Arkadaşın hayal dünyası oldukça reksiz olmalı
Arkadaşın hayal dünyası oldukça reksiz olmalı
Gitme nedeni Roger ile dövüşmek. İttifak olmaya gitmiyor. Nasıl ittifak kurdular bilmiyoruz. Belki Roger ikna etti. Ki buna benzer bir mevzuda itibara gölge falan düşmez. Köleleri korumak iyi bir amaca hizmet etmek oluyor.Sahnede Garp'a desteğe gelenlere Roger falan koymuşsun o yüzden diyorum. Sonradan gelip destek atan Garp neticede adamların itibarına gölge düşüyor.
Attığın sahnenin kurgusu üzerinden dedim ama yazdığına cevaben şunu söyleyeyim; Roger orada olmasa kölelere yardıma giden kimse yoktu. Köleler işin ekstrası oluyor orada. Birincil amacı köleler değil ama zaten kurtarmaya kötü diyen de yok.Gitme nedeni Roger ile dövüşmek. İttifak olmaya gitmiyor. Nasıl ittifak kurdular bilmiyoruz. Belki Roger ikna etti. Ki buna benzer bir mevzuda itibara gölge falan düşmez. Köleleri korumak iyi bir amaca hizmet etmek oluyor.
Adam kölelerin durumunu oraya gidince öğrenmiştir. Ben zaten öyle düşünüp yaptım.Attığın sahnenin kurgusu üzerinden dedim ama yazdığına cevaben şunu söyleyeyim; Roger orada olmasa kölelere yardıma giden kimse yoktu. Köleler işin ekstrası oluyor orada. Birincil amacı köleler değil ama zaten kurtarmaya kötü diyen de yok.
Bence hiçbir ittifak konuşması bile olmadı aralarında. Sadece istemeyerek aynı düşmana karşı savaşmak zorunda kaldılar olaylar buraya sürükleyince durumu.Gitme nedeni Roger ile dövüşmek. İttifak olmaya gitmiyor. Nasıl ittifak kurdular bilmiyoruz. Belki Roger ikna etti. Ki buna benzer bir mevzuda itibara gölge falan düşmez. Köleleri korumak iyi bir amaca hizmet etmek oluyor.
Her ne oduysa Roger, Garp’a çocuğunu emanet edecek kadar güvenmiş. Adamlık gördü demek ki, WB’ye aynı sebepten emanet etmemiş olabilir.Bence hiçbir ittifak konuşması bile olmadı aralarında. Sadece istemeyerek aynı düşmana karşı savaşmak zorunda kaldılar olaylar buraya sürükleyince durumu.
10 dk sonra; Roger kanka gel 2v1 Xebec’e girelim
Savaş dostları gibi görüyorum ben garpla rogerı birbirini öldürmeye çalışan ama birbirlerine saygı duyan efsane isimler roger tayfasından biri kadar güveniyor garpa ondan daha yakın gelmiştir diye emanet etmiştirHer ne oduysa Roger, Garp’a çocuğunu emanet edecek kadar güvenmiş. Adamlık gördü demek ki, WB’ye aynı sebepten emanet etmemiş olabilir.
Sengokunun godvalleyi anlattığı kısımda garp ve roger wb kaıdo linlin ve xebecin üstüne koşarak saldırıyor haberin olsun kral10 dk sonra; Roger kanka gel 2v1 Xebec’e girelim
Yok knk garp tek başına hepsini dövmüşSengokunun godvalleyi anlattığı kısımda garp ve roger wb kaıdo linlin ve xebecin üstüne koşarak saldırıyor haberin olsun kral