Aynen öyle düşünüyorum.Hihi. Garp'in Akainu'yu benzetecegi icin denizcilerden atilacagini dusunmuyorsun umarim
Garp, Roger, Wb, Sengoku birbirine denk adamlar.Her şeyden önce gücüne saygı duyarım. Meyve kullanmadan, şeytanın gücüne köle olmadan, delikanlı gibi kendi gücüyle dövüşen karakterlere karşı her zaman sempatim olmuştur seride. Öyle ki benim için önemli ölçülerden biri de meyve kullanmış mı yoksa delikanlı gibi, adam gibi kendi gücüyle mi tırmanmış tepeye.
Ama buna rağmen ben bile Beyazsakaldan daha güçlü görmüyorken bir kesim( özellikle bazı fanlar) Beyazsakaldan daha güçlü görüyor, tek basit bir cümleden Roger ile %100 eşit anlamı çıkartıyor. Xebec ve İm hariç seride görülen karakterlerden Roger ve Newgate'in hemen ardından gelir güç olarak. Ama az ama çok bilemem ama arada güç farkı olduğu açık.
Sevgi yumruğu.Vurduğu yerde gül biter.
E zaten fuji kara kuvvetlerinden geldi.Bizde öyle.Bildiğimiz tek şey zamanında Filo Amirali olduğu,şimdi ise Genelkurmay Başkanı gibi bir rütbeye sahip olduğu.Bu da Hükümet'in farklı bir Kara Kuvveti gücü olduğuna işaret ediyor
Burun farkıyla da olsa Wb Garp'tan daha önde, en azından daha güçsüz değil. Garp'ı Wb 'den daha güçlü görenlereydi dediğim. Sengoku seviyesinde Shiki, Ray, Kaido,Linlin gibi kişilerde var bence.Garp, Roger, Wb, Sengoku birbirine denk adamlar.
100 Roger
99,5 WB
99 Garp
98,5 Sengoku
Benim için bu kadar yakınlar birbirine. Hepsinin birbirine karşı yenme şansı var bu gayet açık. Roger'ın bana Garp ve ya Sengoku'yu getirin demesinden yola çıkabiliriz. Burun farkıyla biri diğerinden üstündür o kadar.
Denizciler bile Garp amiral koltuğuna oturunca "Garp Şucoo" diye sesleniyorlar. Atilsa Denizciler ic isyan cikarip ortaligi yakar beAynen öyle düşünüyorum.