Koca amirali öldürdükten sonra atılmasına isyan çıkaran askere ne yaparlar haberin var mı senin?Denizciler bile Garp amiral koltuğuna oturunca "Garp Şucoo" diye sesleniyorlar. Atilsa Denizciler ic isyan cikarip ortaligi yakar be
Koca amirali öldürdükten sonra atılmasına isyan çıkaran askere ne yaparlar haberin var mı senin?Denizciler bile Garp amiral koltuğuna oturunca "Garp Şucoo" diye sesleniyorlar. Atilsa Denizciler ic isyan cikarip ortaligi yakar be
Fuji zorunlu askere alımda gelmiştiE zaten fuji kara kuvvetlerinden geldi.
Çok güzel bir yorum yapmışsın ya ellerine sağlık. Hâlâ bu adamın Ace'yi neden kurtarması gerektiğini de anlamıyorum. Zaten elinden geleni yaptı. Istese platforma giderken Luffy gomerdi oraya ama geçmesine izin verdi. Birde Marco'ya bir tane çaktı. Başka icraatı de olmadi savaşta hala adama laf ediyorlar. Herkes kendi seçimlerinin sonucunu yaşıyor. Ace kurtulmuştu kendi kaşındı oldu. Ona da mi Garp yetişsin. Yarın Luffy ölse bu sefer de kardeşim kaç kere yakalama fırsatı vardı KAÇMASINA IZIN VERDI onun yüzünden oldu derler. Hatta Luffy'nin Wano'da iki Yonkou ile karşılaşmasına herkes şaşırırken Garp gülüyordu. Luffy burada olse yine Garp gülüyordu torununa yardım etmedi derler. Herkes kendi seçimlerine göre hayatını yaşıyor ve Garp bunlara karışmıyor. Luffy ister gitsin Kutsal Ejder dövdün ister gitsin 4 Imparator a karşı tek dalsın. Bu onun seçimi ve Garp buna mudahale etmek istemiyor kendi hayatı. Aynı şeyler Ace içinde geçerli. Eğer Garp iradeli dursa WB bile Ace alamazdi. Ama yinede kaçmasına ses etmedi. Ace kaçarken gemisi vurulup olse yine Garp suclayacak insanlar var forumda ya. Ace'de korsan olmasaydı.En sevdiğim karakterlerden biri. Garp'ı sevmeyenler benzer sebeplerle Coby'i de sevmezler genelde. Oysa o da harika bir karakter bence. İki karakterin de sevilmemesinin sebebi genel olarak ne oralı ne buralı olmaları galiba. Bana kalırsa bu eziklikten ziyade karaktere derinlik katan bir şey.
Güzel yorum. Garp adamdır, elinden geleni yapmıştır. Lakin herkes kararlarıyla cezalandırılır, iyisiyle kötüsüyle. Ace kötü bir şekilde cezalandırıldı. Adamın mallığını Garp'a yıkmak doğru değil.Çok güzel bir yorum yapmışsın ya ellerine sağlık. Hâlâ bu adamın Ace'yi neden kurtarması gerektiğini de anlamıyorum. Zaten elinden geleni yaptı. Istese platforma giderken Luffy gomerdi oraya ama geçmesine izin verdi. Birde Marco'ya bir tane çaktı. Başka icraatı de olmadi savaşta hala adama laf ediyorlar. Herkes kendi seçimlerinin sonucunu yaşıyor. Ace kurtulmuştu kendi kaşındı oldu. Ona da mi Garp yetişsin. Yarın Luffy ölse bu sefer de kardeşim kaç kere yakalama fırsatı vardı KAÇMASINA IZIN VERDI onun yüzünden oldu derler. Hatta Luffy'nin Wano'da iki Yonkou ile karşılaşmasına herkes şaşırırken Garp gülüyordu. Luffy burada olse yine Garp gülüyordu torununa yardım etmedi derler. Herkes kendi seçimlerine göre hayatını yaşıyor ve Garp bunlara karışmıyor. Luffy ister gitsin Kutsal Ejder dövdün ister gitsin 4 Imparator a karşı tek dalsın. Bu onun seçimi ve Garp buna mudahale etmek istemiyor kendi hayatı. Aynı şeyler Ace içinde geçerli. Eğer Garp iradeli dursa WB bile Ace alamazdi. Ama yinede kaçmasına ses etmedi. Ace kaçarken gemisi vurulup olse yine Garp suclayacak insanlar var forumda ya. Ace'de korsan olmasaydı.
Çok iyi açıklamışsın Ace konusunu. Genelde WB ile kıyaslayarak gömerler Garp'ı. Sanki WB... NeyseÇok güzel bir yorum yapmışsın ya ellerine sağlık. Hâlâ bu adamın Ace'yi neden kurtarması gerektiğini de anlamıyorum. Zaten elinden geleni yaptı. Istese platforma giderken Luffy gomerdi oraya ama geçmesine izin verdi. Birde Marco'ya bir tane çaktı. Başka icraatı de olmadi savaşta hala adama laf ediyorlar. Herkes kendi seçimlerinin sonucunu yaşıyor. Ace kurtulmuştu kendi kaşındı oldu. Ona da mi Garp yetişsin. Yarın Luffy ölse bu sefer de kardeşim kaç kere yakalama fırsatı vardı KAÇMASINA IZIN VERDI onun yüzünden oldu derler. Hatta Luffy'nin Wano'da iki Yonkou ile karşılaşmasına herkes şaşırırken Garp gülüyordu. Luffy burada olse yine Garp gülüyordu torununa yardım etmedi derler. Herkes kendi seçimlerine göre hayatını yaşıyor ve Garp bunlara karışmıyor. Luffy ister gitsin Kutsal Ejder dövdün ister gitsin 4 Imparator a karşı tek dalsın. Bu onun seçimi ve Garp buna mudahale etmek istemiyor kendi hayatı. Aynı şeyler Ace içinde geçerli. Eğer Garp iradeli dursa WB bile Ace alamazdi. Ama yinede kaçmasına ses etmedi. Ace kaçarken gemisi vurulup olse yine Garp suclayacak insanlar var forumda ya. Ace'de korsan olmasaydı.
Ya bu Ace oldu ise suçun %50'si birtarafini bile kaldırmayan Ace'i tek başına ölüme yollayan WB, diğer %50 yoldaşlarının tüm emeklerini hice sayip kaçmaktan vazgeçen Ace'dir. Ama yok yok Garp suçluÇok iyi açıklamışsın Ace konusunu. Genelde WB ile kıyaslayarak gömerler Garp'ı. Sanki WB... Neyse