Ne söylersek söyleyelim gerçek çıkıyor arkadaş kul hakkına girmekte limiti yok mu bu mwnin...Garp amiral alamaz demişsin? Üstüne Jack amiral alır diyince düz mantık kurdum.
Ne söylersek söyleyelim gerçek çıkıyor arkadaş kul hakkına girmekte limiti yok mu bu mwnin...Garp amiral alamaz demişsin? Üstüne Jack amiral alır diyince düz mantık kurdum.
Bu yoruma like atıp atmamak arasında gidip gelen @senseyGarp ta öyle bi hava var ki normal bi günde bi amirali anca alırmış ama gözü döndüğünde 3 amirali üst üste koyarmış gibi bir havası var. wb de bu yok mesela.
Ace öldüğünde 2 Sakayı alırdı.Garp ta öyle bi hava var ki normal bi günde bi amirali anca alırmış ama gözü döndüğünde 3 amirali üst üste koyarmış gibi bir havası var. wb de bu yok mesela.
Baktım herkeste yılbaşılı avatar var. Ben de öyle bir avatar yapayım dedim. Eli yüzü düzgün bunu buldum.Cora-san profil çok tatlı.
Ne düşünürsün Cora-san sence Garp'mı kurtaracak Law'ı. Yoksa bizim savaş devam ediyor mudur hala.
Garpın büyüklüğü amirallere de yazacağı için like atar.
Hayır kabul de etmiyor ben dedim dese kimse demeyecek ona neden dedin diye halbuki... MW reyiz kendini bitiriyorNe söylersek söyleyelim gerçek çıkıyor arkadaş kul hakkına girmekte limiti yok mu bu mwnin...
Fazla düz mantık kurdukları için bu haldeler zaten.Sende öyle olma.Garp amiral alamaz demişsin? Üstüne Jack amiral alır diyince düz mantık kurdum.
Daha birkaç ay önce foruma katılmış arkadaş bilmediği dönem hakkında yorum yapıyor malesef. @Cavitq11Bir de adama Mingo fanı değil diyorlar xd. Adam sırf Dofa yardım etmedi diye Fujiyi Jacke yedirmiş daha nasıl fanlık yapsın .
Bu yorumdan ne anlamam gerekiyor usta?Fazla düz mantık kurdukları için bu haldeler zaten.Sende öyle olma.
Forumda da mı devrecilik var be...Daha birkaç ay önce foruma katılmış arkadaş bilmediği dönem hakkında yorum yapıyor malesef. @Cavitq11