Queen'i de amiral görüyor zaten sıkıntı yok.Dof’a Queen’den güçsüz diyorsu o yanlış bilgi
Queen'i de amiral görüyor zaten sıkıntı yok.Dof’a Queen’den güçsüz diyorsu o yanlış bilgi
Jack'e yedirenler vardı bir ara.
Ey gidi.
Bunu da mı yapacaktın @Millennium Wizard?Jack'e yedirenler vardı bir ara.
Ey gidi.
Yapmış bileBunu da mı yapacaktın @Millennium Wizard?
Saçma saçma muhabbetleri benim üstüme mal etmeyin yahu. Hakkımda asılsız birçok şey dönmeye başladı son zamanlarda tamam geyik yapıyorsunuz da dışarıdan okuyan gerçek sanacak sonra.Benim ağzımdan çıkmayan birşeyin geyiğini yapmayın rica ediyorum. :SBunu da mı yapacaktın @Millennium Wizard?
Demiş olma ihtimalin var ama bakmak lazım...Saçma saçma muhabbetleri benim üstüme mal etmeyin yahu. Hakkımda asılsız birçok şey dönmeye başladı son zamanlarda tamam geyik yapıyorsunuz da dışarıdan okuyan gerçek sanacak sonra.Benim ağzımdan çıkmayan birşeyin geyiğini yapmayın rica ediyorum. :S
Dışarıdan okuyan gençler lütfen geyik falan sanmayın. Daha ciddi olduğumuz çok az konu vardır. MW bilinsin derneği gururla ifşalarSaçma saçma muhabbetleri benim üstüme mal etmeyin yahu. Hakkımda asılsız birçok şey dönmeye başladı son zamanlarda tamam geyik yapıyorsunuz da dışarıdan okuyan gerçek sanacak sonra.Benim ağzımdan çıkmayan birşeyin geyiğini yapmayın rica ediyorum. :S
Kim ne derse desin Jack'in hakkı yendi.Jack'e yedirenler vardı bir ara.
Ey gidi.