Saçma saçma muhabbetleri benim üstüme mal etmeyin yahu. Hakkımda asılsız birçok şey dönmeye başladı son zamanlarda tamam geyik yapıyorsunuz da dışarıdan okuyan gerçek sanacak sonra.Benim ağzımdan çıkmayan birşeyin geyiğini yapmayın rica ediyorum. :S
Saçma saçma muhabbetleri benim üstüme mal etmeyin yahu. Hakkımda asılsız birçok şey dönmeye başladı son zamanlarda tamam geyik yapıyorsunuz da dışarıdan okuyan gerçek sanacak sonra.Benim ağzımdan çıkmayan birşeyin geyiğini yapmayın rica ediyorum. :S
Garp yok burada.
Garp amiral alamaz demişsin? Üstüne Jack amiral alır diyince düz mantık kurdum.Garp yok burada.
Smile atamadım çünkü yorumsuz smile yok seçeneklerde şunun gibi.Dışarıdan okuyan gençler lütfen geyik falan sanmayın. Daha ciddi olduğumuz çok az konu vardır. MW bilinsin derneği gururla ifşalar
Bilmediğin şeyler var,Jack ilk çıktığı zaman Kaido'nun sağ kolu olabileceği sanılıyordu ödülüde o zamana göre çok fazlaydı,Ace'in neredeyse 2 katı.Bir de adama Mingo fanı değil diyorlar xd. Adam sırf Dofa yardım etmedi diye Fujiyi Jackie yedirmiş daha nasıl fanlık yapsın .
Bu MW'den her şey beklenir.Garp amiral alamaz demişsin? Üstüne Jack amiral alır diyince düz mantık kurdum.
Cora-san profil çok tatlı.Bu MW'den her şey beklenir.