Ahahah bakalım güzel bir şey bulacağımı umuyorum önerliler için sağolSeri köz getir yaz o zaman alla alla
Bu konunun 1000. Yada 999. Sayfasına vista potresi astıracağım.
Ahahah bakalım güzel bir şey bulacağımı umuyorum önerliler için sağolSeri köz getir yaz o zaman alla alla
Yapma jacq reyiz sonra biz alaycı oluyoruz.Ya harbi okurken her paragrafta ne alaka diyerek okudum bu kadar saçma sapan örneklerle bağdaştırılan bir konuyu ilk defa görüyorum. Saçmalığın daniskasını hatta dik alasını yapmış birde yorumun sonuna sanki çok açıklayıcı ve mantıklı örnekler ve bağdaştırmalar yapmış gibi sen bunları okuya dur diyor. Bu çocuk cidden komedi sırf komik geldiği için mantıklı konuşuyor zannettiği için okudum ve yine yanılmadım
Yani saçmalamakla aramda bir sorun yok da neden bi anda gerildin ki :S Geçen seferki çeviri olayına gönderme yaptığımı düşünüyorsan onunla bir ilgisi yoktu halbuki.Komik olmaya mı çalıştın? Güzel saçmalamışsın.
Sürekli bir dalga geçme çabası içindesin. Bundan vazgeçmeni tavsiye ederim. Öyle ki bir hevesle ne olduğunu, benim arkadaşla ne tartıştığımı bile okumadan atlamışsın hemen. Umarım arkadaşı güldürmüşsündür de değmiştir.Yapma jacq reyiz sonra biz alaycı oluyoruz.
Yani saçmalamakla aramda bir sorun yok da neden bi anda gerildin ki :S Geçen seferki çeviri olayına gönderme yaptığımı düşünüyorsan onunla bir ilgisi yoktu halbuki.
Hmm. Yani alaycı tavrıma öyle sinirlenmişsin ki okumadığımı, bir hevesle(enteresan bir vurgu, bu benim "komik olmak" gafletimi mi pekiştiriyor şimdi) ile atladığımı varsayıyorsun :T Fakat bunun aksine okudum olayın ne olduğunu anlıyorum gerçi sen yine de anlamadığımı düşünüyor olabilirsin eyvallah. Hatta dnsyi alıntılayıp mesaj attıktan sonra dnsnin mesajının bulunduğu sayfayı falan okuyup sonraki sayfaya geçince arkadaşın mesajını görüp *bi hevesle hemen yazdım hayır tabii ki, sadece burda dönen muhabbetin genelde Japoncadan İng. ardından da Türkçeye çevrilmesiyle oluşan kavram karmaşasındaki anlam kaymalarına, kültür farkına bir iğneleme yaptım kendimce. eheheh türkçe çeviri hehe mehe diye sığ kaldığımı düşünüyorsan görmezden gelebilir engelleyebilirsin np.Sürekli bir dalga geçme çabası içindesin. Bundan vazgeçmeni tavsiye ederim. Öyle ki bir hevesle ne olduğunu, benim arkadaşla ne tartıştığımı bile okumadan atlamışsın hemen. Umarım arkadaşı güldürmüşsündür de değmiştir.
Arkadaş ingilizce bir yorum atmış. Hoşuna giden kısmını argüman olarak sunup başkalarıyla tartışıyor. Ben de bak attığın yorumda böyle şeyler de var deyince o kısmı argüman almıyorum dedi. Ben de işine geleni alıp gelmeyeni almıyorsun dedim. Hepsi bu. Mihawkla ya da başka bir şeyle alakalı bir yorum yapmadım. Arkadaş sanki yorum yapmışım gibi senin yorumuna karşılık japonca bilenin yorumu diyor ve hooop sen ortaya çıkıp ehehe türkçe çeviri diyorsun. Dalga geçeceğim diye ne kadar alakasız bir şey yazdığının farkında değilsin.
One Piece ile ilgili Türkçe manga ya da kaynak takip etmiyorum. İngilizceler'ine bile şüpheyle yaklaşıyorum. Bu da ayrı bir konu. Burada insanlar düello kelimesinin Türkçe sözlük anlamına bakıp ama düello şöyle kurallı olmalı böyle kurallı olmalı diye sayısız argüman üretiyor. Bak buradan başlayabilirsin eleştirmeye.
Not: Geçen seferki çeviri olayını hatırlamıyorum bile. Merak da etmiyorum.
Okuma tabi lan mayyak Gerçekler ters tepki yapar beynine azıcık mantıklı bir şeyler girer falan mazallah. Ben de istemem senin beyin kanaması geçirmeni. Hatta sen benim hiçbir mesajımï okuma. Bünyene fazla gelir, bağırsakların ters döner vs. Sonra DNS yaptı diye ağlarsın HadiBeyin kanaması geçirmemek için örnek verdiğin anlattığın neyse okumadım.
bıdı bıdı bıdı ne dedin şimdi sen, yine itibarını mı tatmin ettin. Olm bunlar basit şeyler lan, bu kadar takma sanal ortamdayız.Okuma tabi lan mayyak Gerçekler ters tepki yapar beynine azıcık mantıklı bir şeyler girer falan mazallah. Ben de istemem senin beyin kanaması geçirmeni. Hatta sen benim hiçbir mesajımï okuma. Bünyene fazla gelir, bağırsakların ters döner vs. Sonra DNS yaptı diye ağlarsın Hadi
Öyle vıdı vıdıya böyle bıdı bıdıbıdı bıdı bıdı ne dedin şimdi sen, yine itibarını mı tatmin ettin. Olm bunlar basit şeyler lan, bu kadar takma sanal ortamdayız.
WB kısmını da ben geçeyim o zaman. Nasıl olsa geçiş serbest.Aynı şeyleri yazmak istemiyorum. Shanks kısmını atlıyorum o yüzden.
Gelelim WB kısmına. WB için ne zaman kılıç ustası olduğuna dair bir vurgu yapıldı? Ne zaman Mihawk'la kılıç yeteneklerini çarpıştırdılar? Ne zaman Mihawk'la rivals oldular? Bunların hepsi Shanks'ta var ve rekabetin bitmesine sebep olan şey de belli; Shanks'ın kolunu kaybetmesi. Meyve yemesi değil.
Gelelim bisento mevzusuna:
Bahsettiğin sahne;
Dereceli kılıçları anlatırken; bisento, mızrak gibi aletlerin de demirciler tarafından yapıldığını söylüyor. Ancak gördüğün gibi; parantez içinde hepsini ayırıyor. Ben burada bisento ile kılıçların bir tutulduğunu göremiyorum?
Buyur; bu da Smoker çevirisi. Bisento, mızrak falan nasıl kılıç sayılıyor, anlamadım ben.
Keşke argümanı da yazsaydın. Neyse, ben kendimce anladığım kısmı cevaplayayım. Sen galiba ''antrenman'' kısmına kızmışsın. O zaman pardon be Rika kardeş. Hepiniz aklı başında insanlarsınız. Attığım bir yazıda hangi kısmın yorum, hangi kısmın bilgi olduğunu ayırt edebileceğiniz düşündüğüm için, çeviride geçen kılıçlarını/kılıç yeteneklerini keskinleştirmek kelimelerden yola çıkıp ve antrenman kelimesinin de anlamını düşünüp bu olayın bunun sizin söylediğiniz gibi unvan almaya yakın derecede bir düello olmadığını düşündüğüm için, çevirmen adına da onun düşündüğü bir şeyi ortada var olan kelimelerden yola çıkıp ben de düşündüğüm için, hele ki bu gafleti Mihawk konusunda yaptığım için çok ama çok defa özür dilerim. Bundan sonra çıkarımları siz yaparsınız. Benim haddime değilmiş.Adamın yaptığı çıkarımın bir kısmını argüman olarak kullanıp bir kısmını görmezden gelmişsin. Ne anlatıyorsun? Benim bir yorumum olmadı ki. Ben sadece senin çelişkini gösterdim. Mihawk ya da başkası ile ilgili bir şey yazmadım ki benim yorumuma karşılık onunki olsun.
Komik olmaya mı çalıştın? Güzel saçmalamışsın.