Mihawk'ı yonkou olarak sabitlediğim yok.Ben sana verilen bilgiler ve gösterilenler üzerinden yorum yaparak yonkou seviyesindedir diyorum.Mihawk, Shanksle değilde başka birisi yani yonkou seviyesinde olmayan birisiyle karşılaşsaydı o zaman mihawk'ı karşısındaki rakibe göre seviyesi budur derdim.Mihawk'ı kayırdığım falan yok eğer öyle algılıyorsan,ben hiçbir karakteri kayırmam fanı falanda değilim.Mangada olanlar ve sağlam kaynaklar üzerinden yorum yaparım.En azından senin gibi vista ile mihawk'ın mangada 2 sayfa gösterilen kapışmaları üzerinden mihawk'ın seviyesini belirlemiyorum,senin bunu öyle algılaman başlı başına komedi zaten.Marineford savaşını mangada aç tekrar baştan okuyup izlemelisin bence.Neyin ne olduğunu analiz edip öyle yorum yazmalısın.Sen iyice ayarları bozmuşsun kafada Mihawk'ı Yonko seviyesi olarak sabitlediğin için, karşına sağlam deliller geldi mi idrak edemiyorsun.
Güle oynaya Mihawk ile kapışan Vista varken Marco dövüşse uzvunu kaybedecekmiş, baya bir güldüm bu yorumuna eğlendirdin beni sağol.
Luffy'nin korunması karşılaştığı rakiplerin ona tek atmasına engel değil. Bütün Amiraller tekledi, Mihawk tekleyemedi. Bunu idrak edemeyip, başkalarını idrak edememekle suçlaman ayrıca komik.
Ben Wikia sitesinde yazılanlar üzerinden yorum yapıyorum ve orda yazılanlar mangayla çokta iyi örtüşüyor.Sen orayı kabul etmeyebilirsin,ama mihawk'ın yonkou seviyesinde olamadığına dair adam akıllı kanıtların yok.Saçma sapan vista vs mihawkı örnek gösterip kendi kafanda kurarak önüme kanıt diye sunuyorsun.Forumdaki herkese sorsak,marineford savaşındaki vsler üzerinden güç seviyesi yapmak ne kadar doğru diye çoğu kişi alakası yok der.
Son düzenleme: