Ben ne diyom, sen ne diyon. Birincisi gücü hızı falan iyi demişsin. Kaynak??Öğrenemediniz gitti. Vista ve mihawk denk değiller.
Vista mihawk shanks 1. Sınıf aynı kalitede kılıç yeteneklerine sahipler. Bu onları denk yapmaya yetmez. Güç olarak aynı değiller kılıç ustalığı, kılıç becerileri aynı. Araya haki hız vs girince Vista çöpe çıkıyor. Geriye shanks ve mihawk kalıyor. Mihawk için de en güçlü denmiş zaten.
Üçü de en iyi seviyede kılıç ustası ama en güçlü 1 tane. Siz en iyi ve en güçlü kavramlarını ayırt edemiyorsunuz.
En basitinden. 3ünün kılıç yeteneği aynı ama dünyanın en iyi kılıcı mihawkta. Sırf bu bile mihawkın gücünü arttırıyor. Daha iyi kılıç daha güçlü kılıç tekniği demek. Zorodan biliyoruz. Herifte öyle bir kılıç varki salladı mı devasa slash atıyor. İşte bu tür harici farklarla mihawk zirvede.
Kılıç ustalıkları aynı diye teknikleri de aynı olacak değil. Mihawk devasa slashlar atarak dövüşüyor. Vista yakın plan dövüşüyor mesela.
2. Si ben Vistayı zaten Mihawkın arkasına koymuşum denklemde denk mi demişim? Finalde Vistayı çöpe çıkarmışın. Bir çöpü geçemeyen adam da ondan çok farklı değildir zaten.
Mesajım tamamen ti ye almak amaçlıydı. Ben en başından beri databooklara asla güvenmediğimi zaten belirtmiş bir insanım.Shanks'ın sadece kılıçtan ibaret olmadığı açık. Sadece kılıç ustası olsa Mihawk gerçekten de üstün olurdu ama yenişememişler en kötü berabere olurdu.
Sadece kılıçtan ibaret olsa ve Mihawk ile eşit olsa bunda gocunacak bir şey yok, bu sadece Mihawk'ın ne derece güçlü olduğunu gösterim, Shanks gücünden ve karizması ndan bir şey kaybetmez. Mihawk yonkou veya amiral olmak istemeyen biri deyip geçeriz. Adam böyle işler ile uğraşmak istemiyor, keyfince yaşıyor, ne var bunda.