Herkesin küçümsediği bir hükümet köpeği Yonko gücünde miymiş? Güzel fantazi.Mihawk yonkou çıkınca bu adamların yüz ifadesini görmem istiyorum.
Herkesin küçümsediği bir hükümet köpeği Yonko gücünde miymiş? Güzel fantazi.Mihawk yonkou çıkınca bu adamların yüz ifadesini görmem istiyorum.
Neyse size iyi tartışmalar, keyifle okuyorum.Adam mihawkın kim olduğunu bilmiyor bence. Resim atıyoruz burada tokuşturma var diyoruz. Yok öyle bir şey diyor. Demek ki başkasını mihawk sanıyor
Aaa pardon bak bahsediyormuş.Böyle uyduruk cevaplar verirsin işte. Arkadaşlar, dünürler, bacanaklar hep ondan dersin Birçok bağlantı atarim "sanki 1 milyon tane bağlantı var" dersin. Hani başka bir ikili hakkında sanki 1 milyon tane bağlantı varmış da Mihawk-Shanks ikilisi arasındaki bağlantı sayısını beğenmemişsin gibi. Ya bi' gidin bee, bırakın bu işleri artık. Yapamıyorsunuz
Pardon bak Mihawktan bahsetmiş. Neyse bu konuyu ben ele almayayım üzülürsün.
He advances the Great Age of Piracy, the boss 'Red Hair'!
One of the Four Emperors who rule the New World. Formerly an apprentice with the Roger Pirates, he went on to compete ruthlessly with Hawk-Eyes and came to stand on equal terms with Whitebeard. 'Red Hair' has become the subject of countless legends, but contrary to his fame, he is the pirate that most embodies freedom. If being Pirate King means being the freest man on the seas, then perhaps it could be said that Shanks is the closest to the throne.
Hükümet köpeği değil. Kendi isteği ile can sıkıntısından gidip shichi olmuş. Toplantılara bile gitmemiş. Savaşa da WB ile arasındaki farkı görmeye gitmiş. İş bitince de döndü arkasını gitti. Hangi köpek git demeden gider. Kendi keyfine gitti.Herkesin küçümsediği bir hükümet köpeği Yonko gücünde miymiş? Güzel fantazi.
Tabii tabii, Zoro'da zaten Yonko seviyesi Mihawk'ı geçip KK seviyesine çıkacak, Luffy ile Zoro eşit güçte olacaklar doğru.Hükümet köpeği değil. Kendi isteği ile can sıkıntısından gidip shichi olmuş. Toplantılara bile gitmemiş. Savaşa da WB ile arasındaki farkı görmeye gitmiş. İş bitince de döndü arkasını gitti. Hangi köpek git demeden gider. Kendi keyfine gitti.
Sen ileride çok pis mort olacan ben sana diyim
MF'da gördük küçümseyenlerin yüz ifadelerini.Herkesin küçümsediği bir hükümet köpeği Yonko gücünde miymiş? Güzel fantazi.
''Kaidou'' sen kendinle çelişiyorsun, senin idolün Shichibukai'ları küçümsemiş sen ne diyorsun?MF'da gördük küçümseyenlerin yüz ifadelerini.
Buggy'de şiçi, Mihawk'da. Kaido gibi birinin Şiçileri küçümsemesi normal bir şey. Wb'de Şenks'i küçümsüyor.''Kaidou'' sen kendinle çelişiyorsun, senin idolün Shichibukai'ları küçümsemiş sen ne diyorsun?
Ay hadi inşallah. Benim görüşte herhangi bir değişiklik yok hala amiral de sağ kol da etmez diyorum ama olsun800 sayfa...
İlk 100 sayfada Buggy'i kesemiyordu
100-300 aralığında Hakisi yoktu
300-600 aralığında Vista seviyesiydi
600-800 aralığında Amiral olarak anılıyor.
Yani 800 sayfada ancak asıl seviyesini idrak etmeye yaklaştınız, kaldı 200 sayfa...
Aynen, şuan Buggy seviyesi sana göre.Ay hadi inşallah. Benim görüşte herhangi bir değişiklik yok hala amiral de sağ kol da etmez diyorum ama olsun