Shanks'ın KU olduğunu kabul edersek, mantıklı aslında.@everyone
Midyat, Seyfo, Gülün!
Shanks'ın KU olduğunu kabul edersek, mantıklı aslında.@everyone
Midyat, Seyfo, Gülün!
Nerede geçiyor bu bilgi?Kaldığı ada GL'de diye biliyorum.
O ''slash''ların başlangıcı nerede diyorum sana? Cevap var mı? Yok.Yüz kere attık. Daha neyini inkar ediyon ya. İnsan utanır be
Belliki spoiler kullanmayı bilmiyorsun. Bu sefer atayım da gör karşılıklı ufak slash attıklarını. Kendi önlerinde slashlar çarpışıyor patlıyor. Gerçi sen bunu da kabul etmezsin. O zaman da ben sorarım bunlar slash değilse animatörler nede videoda karşılıklı slash attırıyor? Senin belli ki küçükken topun inşaata kaçmış inşaatçı da bıçakla topu kesmiş gidin burdan demiş. kesici şeylere fobin oluşmuş
Erkan reyiz, kanıt falan gösterde aydınlanalım.O ''slash''ların başlangıcı nerede diyorum sana? Cevap var mı? Yok.
Mihawk sevdasından algıların bozulmuş belli oldu, inkar etmediğin kaynak inkar etmediğin kanıt kalmadı bu sevda yüzünden, git Mihawk'la ilgili sevgi içerikli konular falan açta burada Mihawk seviyesi konusunu boşuna meşgul etme trolleyerek.
http://onepiece.wikia.com/wiki/Kuraigana_IslandNerede geçiyor bu bilgi?
Erkan reyiz, kanıt falan gösterde aydınlanalım.
Boş konuşmayı seviyorsun belli oldu, o arkadaş ile aynı hesabı falan mı kullanıyorsun ikinizin de adı Kaido açıdan benzerlik var aranızda. İkinizde saçma argüman kullanıp, Kaido nicklisiniz, kesin bir ilişkiniz var sizin.Nerede geçiyor bu bilgi?
Pekala, nerede yaşadığı gücünü yansıtmaya yeter mi? Şenks'de seneler evvel en güçsüz denizde bir kasabada konaklıyordu ancak Yonko olarak anılıyor idi...
Gene bahaneler, gene bahane. Ne oldu cevabını aldın halen konuşuyorsun?Pekala, nerede yaşadığı gücünü yansıtmaya yeter mi? Şenks'de seneler evvel en güçsüz denizde bir kasabada konaklıyordu ancak Yonko olarak anılıyor idi...
Tiç seneler evvel kış adasındaydı, oradan oraya göçebe takılıyordu ama Ace'i yenebildi. Yere göre güç biçen Erkan Bey, buna ne diyeceksin :/Gene bahaneler, gene bahane. Ne oldu cevabını aldın halen konuşuyorsun?
Shanks o adada yaşamıyordu gelip gittiği bir yerdi sadece.Pekala, nerede yaşadığı gücünü yansıtmaya yeter mi? Şenks'de seneler evvel en güçsüz denizde bir kasabada konaklıyordu ancak Yonko olarak anılıyor idi...