Okuyayım diye kısa yazma ihtiyacı duymana gerek yok. Okuyup okumamak benim tasarrufumda biliyorsun.Görünen köy bu twei'ciğim
Okuyayım diye kısa yazma ihtiyacı duymana gerek yok. Okuyup okumamak benim tasarrufumda biliyorsun.Görünen köy bu twei'ciğim
İster oku ister okuma lennnnOkuyayım diye kısa yazma ihtiyacı duymana gerek yok. Okuyup okumamak benim tasarrufumda biliyorsun.
İster oku ister okuma lennnn
Senin burda özetlersek söylemek istediğin ne tam olarak? Mihawk'ın güç seviyesi değil dünyanın en iyi kılıçustasının güç seviyesi diyorsun benim anladığım kadarı ile. Ne fark etti? Zaten dünyanın en iyi kılıçustası ünvanını abartıyor bazı arkadaşlar, yine değişen bir şey yok.Hayır hocam orda mihawk zoroya seslenerek en güçlü halimle seni beklicem bu kılıcı beni geç lafları yapıyor zoro ile ilk karşılaşmasın da zoroya amacnın ne oldugunu sorunca dünyanın en güçlü kılıç ustası olmak seni geçmek diyor sonra zoroyu paketliyor ve luffy'e dönüp amacın ne diyor luffy de korsanlar kralı olmak cevabını verince beni geçmekten daha zor diyor eğer yks ygs lys sınavlarına girdiyseniz bu tip paragraf soruları çok vardır burda ne demek istedi tarzın da yani kısaca mihawk diyor ki beni dünyanın en güçlü kılıç ustasını geçmekten daha zor demek istiyor . kendi güç seviyesi olamaz çünkü mihawkdan güçlü onca adam var güç seviyesi olsa orda yonkouları geçmen ne bilim amiralleri geçmen gerek gibi bir cümle kurar ama mihawk direkt olarka zoro üzerinden beni yani dünyanın en güçlü kılıç ustasını geçmekten daha zor cümlesini kuruyor .
buda videosu :
WB onu durduk yere küçümsemeye kalkmıyor, Shanks ona akıl verip Ace'i durdur diyince Wb kızıyor ve ondan sonra küçümsermiş gibi yapıyor, tamamen o anlık ona sinirlendiği için.Buggy'de şiçi, Mihawk'da. Kaido gibi birinin Şiçileri küçümsemesi normal bir şey. Wb'de Şenks'i küçümsüyor.
Kardeş yorma kendini bunlar Zoroyu seri sonunda yonkou olcak diye bekleyenler.Halbuki zoro en güçlü sağ kol marconun bir tık üstü olucak Mihawkta bu seviyedir.Amiral oyalayabilir asla amiral alamaz.Patlicaklar yakında mihawkı büyük görenler.Yok Zoro seri sonunda yonkou yok amiral Sanjide otomatik yonkou Namide yonkou Chopper amiralSenin burda özetlersek söylemek istediğin ne tam olarak? Mihawk'ın güç seviyesi değil dünyanın en iyi kılıçustasının güç seviyesi diyorsun benim anladığım kadarı ile. Ne fark etti? Zaten dünyanın en iyi kılıçustası ünvanını abartıyor bazı arkadaşlar, yine değişen bir şey yok.
Farz edelim ki Mihawk değil, ünvandan bahsetsin. Dünyanın en iyi kılıçustasını güç olarak geçmek bile KK seviyesi için yeterli değil diyor adam. KK > En iyi kılıçustasını geçen seviye > Bir önceki en iyi kılıçustası oluyor. Yonko'da KK'lık için son basamak ve Luffy'nin son olarak yeneceği rakipler olduğuna göre Mihawk veya onun pozisyonu Yonko seviyesi olmuyor.
WB onu durduk yere küçümsemeye kalkmıyor, Shanks ona akıl verip Ace'i durdur diyince Wb kızıyor ve ondan sonra küçümsermiş gibi yapıyor, tamamen o anlık ona sinirlendiği için.
Kaido durduk yere Shichibukai'lara mı sinirleniyor, dediği lafı iyi algıla ; ''Shichibukai'' diyor. Moria, Crocodile ve Doflamingo demiyor, Shichibukai'ların alayı zayıf diyor. Herhalde Mihawk'ın Shichibukai olduğunu iyi biliyor.
Bak sana senin idolünün düşünceleri hakkında bilgi bile veriyorum ki doğru yolu bulasın diye, daha ne yapayım sana. Kaido'ya göre bir Shichibukai olan Mihawk'ı da indirmek önemsiz bir şey.
Birde şu var Mihawk Yonko Sağ kollarından falan güçlü demeye kalkıyorlar ya, WB ile Luffy dövüşecek olsaydı seri sonunda, Marco ile Zoro seri sonunda dövüşmeyecek miydi?Kardeş yorma kendini bunlar Zoroyu seri sonunda yonkou olcak diye bekleyenler.Halbuki zoro en güçlü sağ kol marconun bir tık üstü olucak Mihawkta bu seviyedir.Amiral oyalayabilir asla amiral alamaz.Patlicaklar yakında mihawkı büyük görenler.Yok Zoro seri sonunda yonkou yok amiral Sanjide otomatik yonkou Namide yonkou Chopper amiral
Zaten öyleymiş. Hadi yine iyisin.Shanks ile Mihawk arasındaki düello ölümüne değil de antrenman tadında geçmiştir. Bu durumun başka izahı yok.
Düzeltme: Mihawk, Shanks'tan güçlü olamaz yazacaktım. Yanlışlık olmuşAçıklamalar:
-Vista-Mihawk: Ama orda sadece kılıç yetenekleriyle alakalı bir durum var. Total güçte Mihawk önde.
-Shanks-Mihawk: Abi bak ölümüne dövüşmüşler. Shanks'in Mihawk'tan farklı neyi olabilir ki!!! (Ki databook a göre kılıç yeteneklerini geliştirmekle alakalı düello denmiş)
Karakter zerre umurumda değil ama böyle yanlı yorumları görünce yazık diyorum ya.
Yorum yapacaktım ama burasını bu şekilde yazdıysan ben almayayım.Abartıp Mihawk en az Shanks seviyesindedir diyenler, Mihawk'ın Shanks üzerinden övüldüğünü unutuyorlar. Shanks aşmış bir H. haki ile gelebilir ya da meyveyle. Aynı zamanda Mihawk'ı gömmek isteyenler, bu adamın her zaman Shanks ile beraber anıldığını da unutuyor. Shanks Mihawk'tan güçlü olamaz, bu kesin. Ancak tutupta Mihawk'ı Vista civarıdır demek bundan daha da saçma. Adamın kılıç ustalığı Mihawk'la dövüşebilecek seviyede. Hakisi nasıl, hızı, gücü Mihawk'a göre nerdedir bilinmez. Saçma sapan çıkarımlar yapılıyor.