Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?

• Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben hiç inanmıyorum Shiliewin Mihawkı alabileceğine. O ışığı hiç vermedi bana göre Shiliew. He baba bir meyve yer falan ama o zaman kılıç ustalığı konusunda hedef olmaktan çıkma ihtimali yüksek olur. Çünkü Mihawk gibi sadece kılıç ustalığı yeteneği olan bir şahsiyet olmayacak.
Ne yazık ki senle aynı fikirdeyim bu konuda.
Shiliew in çok abartılıyor. Beklentim sıfır adamdan.

Emre

Dof psikosunu gördükten sonra Mihawk'a amiral aşağısı demek ayıp olur. Bi Dof gibi derinlik çıkar mı bu karakterden zor ama tabii yine kalem Oda'nın elinde.
Mihawk için tartışılması gereken bi Kizaru, fuji veya Aokiji ile kapışmalarında kazanan taraf kim olur? Burda da olay okuyucuların mangayı nasıl algıladığı veya nasıl baktığı ile alakalı kimi Mihawk der şu sebepten kimi amiral der, şahsen ben her iki görüşü de kabul ederim. Lakin şu nokta da gördüğüm evet amiraldir ama Kizaru veya Aokijiyi alamayacağıdır.

Ve artık bırakalım Mihawkı onun yerine artık top Shiliew de. Zoronın hedefi değil artık Mihawk, olması da mantıksızdır, o boyun eğildi an bitti iş. Ha o boyun reisliğinden fedakarlığından indi lakin indi. Zaten ben gidip hocasına Kılıç çekmesini yakıştırmam Zoroyo.
Dediğim gibi Zoro için hedef Shiliew. Ben bir şekilde Mihawkın hiç beklenmedik bi anda gazetede öldüğü haberini öğreneceğiz gibi geliyor, hatta neden bu arc olmasın.
Mihawk'ın dediği gibi Zoro kendi hayalinden daha çok önem verdiği bir şey buldu. Luffy'nin hayalini. Luffy'nin hayalini gerçekleştirirken gittikçe güçlenecek. Luffy KK olduktan sonra ise kendi hayalini de başarmış olduğunu görmemiz açısından bence Mihawk ile kılıç tokuşturacak ve sonu ölümle sonuçlanmayan bir duello olacak. Mihawk öğrencisinin kendisini geçtiğini kabul edecek ve Zoro hayalini gerçekleştirmiş olacak. Bu yüzdendir ki bence Shiliew bir basamak. Bir yonkounun kılıç ustası ilk defa dünyanın en iyi kılıç ustasını yenecek seviyede olacak. Roronoa Zoro. Dolayısıyla ne Shiliew ne Vista ne de bir başka "kılıç ustası" Mihawk'ı yenemez.

Ben hiç inanmıyorum Shiliewin Mihawkı alabileceğine. O ışığı hiç vermedi bana göre Shiliew. He baba bir meyve yer falan ama o zaman kılıç ustalığı konusunda hedef olmaktan çıkma ihtimali yüksek olur. Çünkü Mihawk gibi sadece kılıç ustalığı yeteneği olan bir şahsiyet olmayacak.
Çünkü sen Magellanı küçümsüyorsun. Olay o.
lakin bu adam kapalı bir sahada üstüne birde logia değilken Megallana denk bi herif. Hani şu herkesin arkasına bakmadığı evlerden ırak formu bile Megallana üstün kılamamış bu herif karşısında.
Böyle bi herif zincirlerini kırıyor ve yeni dünyada Karasakalın 1 numaralı destekçi olarak boy gösteriyor düşün adamın gelişebilme fırsatlarını. Bu herif kafeste hapis tutulan bir kaplandı ama artık özgür ve önüne geleni öpecek.

Mihawk'ın dediği gibi Zoro kendi hayalinden daha çok önem verdiği bir şey buldu. Luffy'nin hayalini. Luffy'nin hayalini gerçekleştirirken gittikçe güçlenecek. Luffy KK olduktan sonra ise kendi hayalini de başarmış olduğunu görmemiz açısından bence Mihawk ile kılıç tokuşturacak ve sonu ölümle sonuçlanmayan bir duello olacak. Mihawk öğrencisinin kendisini geçtiğini kabul edecek ve Zoro hayalini gerçekleştirmiş olacak. Bu yüzdendir ki bence Shiliew bir basamak. Bir yonkounun kılıç ustası ilk defa dünyanın en iyi kılıç ustasını yenecek seviyede olacak. Roronoa Zoro. Dolayısıyla ne Shiliew ne Vista ne de bir başka "kılıç ustası" Mihawk'ı yenemez.
Sorun şu; Zoronun hedefi Mihawk değil en iyisi olmak. Yani bi Mihawk gider yerine başkası gelir bu kadar basit.
İşte Shiliew Mihawkı öpecek o ünvanın yeni sahibi olacak ve onu deviren Zoro da yeni sahibi. Hem ne güzel Zoro geri dönüp Mihawkla kapışmak için boşuna zaman harcamak zorunda da kalmayacak.:D

O kılıç usta bir Yonko'nun Marcosu. Yani Vista gitsin Mihawkla kapışsın Shiliew fazla ona.

Emre

Sorun şu; Zoronun hedefi Mihawk değil en iyisi olmak. Yani bi Mihawk gider yerine başkası gelir bu kadar basit.
İşte Shiliew Mihawkı öpecek o ünvanın yeni sahibi olacak ve onu deviren Zoro da yeni sahibi. Hem ne güzel Zoro geri dönüp Mihawkla kapışmak için boşuna zaman harcamak zorunda da kalmayacak.:D

O kılıç usta bir Yonko'nun Marcosu. Yani Vista gitsin Mihawkla kapışsın Shiliew fazla ona.
Zaten dunyanin en iyi kilic ustasi Mihawk. Zoro'nun hayali de basindan beri O'nu gecmek zaten. Shiliew'in Mihawk'i yenebilme dusuncesi ben e cok ucuk. Zoro Mihawk'tan o unvani alana kadar en iyisi Mihawk.
Ayrica insan Zoro'yu izledikce Mihawk'in seviyesini daha da bir merak ediyor.

Tabi bunlarin hepsi kendi dusuncem. Zoro onu yenene kadar hic bir yonkou kilic ustasi ya sa bir baska kilic ustasi Mihawk'i alamaz.

Mihawk amiral seviyesidir. Ama en güçlü amiral değildir. Bence Kizaru Aokiji'yi alamaz ama ölümüne savaşlarda. Sonuna kadar gider.

mihawkta sınır yok. istedigini yapabilir. ama benim gördügüm sınırı kendi çizdi mangaka. dünya üzerinde hiç bir amiral yokturki, söyle yapıcam, böyle yapıcam, shanks gomenne diyipte... 2 yıl önceki cöp luffyi bir hamlede indiremesin ;) bakınız ; aokiji tek hamle, luffy önünde kıvrılıyor yerde, bakınız tek hamle, kizaru cok yavassın deyip tekmikliyor, bakınız akainu, abisiyle birlikte alır istese tek hamlede. mihawk bu adamları alır diyorsan, benim için sorun yok. sonucta kişisel düsünceler özgürdür. gelgelelim, elde farklı bir veri olana kadar, elimizdekiler bu. bence en fazla amiral gücündedir. oda bizim eski üçlüden gücsüz olarak, zephry kadardır ancak buda benim düşüncem.:good:
Genelde yorumlarına katıldığım gibi bunada katılıyorum Melih. :good:

Serinin en başından beri kesinlikle bir Luffy vs Shanks olmadan Luff'in kk olacağını ama buna karşılık Zoro'nun bir Zoro vs Mihawk olduktan sonra dünyanın en iyi kılıç ustası olacağını düşünüyordum.

Ama 2 yıllık aradan ve sonra bir daha Zoro vs Mihawk da olmaz diye diye düşünmeye başladım.Zoro ve Mihawk ilişkisi ne durumdadır bilemem ama bir sensei ve öğrencisi ilişkisi vardır herhalde.Bu durumda Zoro'nun senseisi ile ölümüne dövüşmesi pek olası değil.Sonuçta bu serideki her dövüş sırf savaş amacı gütmeden başka bir sebepten ötürü gaza gelme,sinirlenme ile olup bitiyor.

Zoro'nun Mihawk'u nasıl geçeceği soru işareti.Shiliew ya da bir başkası Mihawk'u yenmezse bu iş nasıl sonuçlanacak?Zoro kimi hedef alacak?

Mihawkın yenilmesi imkansız değil merak etme, vista bile mfde denk dövüştü.Shiliewin de baya güçlü çıkacağını düşünüyorum.Zaten 2 yıl önce kapalı alanda magellana eşitse normal şartlarda ondan güçlüdür.Meyve aldımı mihawkı rahat geçer bence.
MF'de hiç kimse denk dövüşmedi, ben öyle bir dövüş görmedim. Ya ezildi taraflardan biri, ya da oradan oraya adam değiştirdiler adam gibi bir dövüş göremedik.

Bir tek Shanks ve Akainu ikilisi işkillendirdi beni, hemde hiç vs atmadan sanki birbirilerini tartıyor gibiydiler. Shanks bir adım önde gibiydi ama Akainu'nun wb, ivankov, Jinbei, Crocodile, marco ve vista yorgunluğunu düşünürsek daha da oturur...

anket ekledim, aslında vardıda gitmiş. o kadar cok mihawk konustukki konu aklıma geldi. birazda güncelleyim. burdan devam ederiz. nasıl olsa mihawkın konusu bitmez :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık