1 - dof, houshoku hakiyle kombine edip, pompaladıgı bacakla lawın kafasını ezicekti
ne tesadüftür, o bacagı baska bir houshoku haki kullanıcısı durdurdu... ve ne tesadüftür, durdurabilmesinide trebolle manga houshokuya yordu. yada mangaka harbiden troll...
2 - parmaklarından ipler gidiyor. luffy, lastige haki iletiyorda, sence dof haki iletemezmi ipine ? iletmezse o ip, adı üstünde ip olur
dof yüzde 98 ihtimal iplerine, haki iletiyor o yüzden hakisini asmayan kesemez. üstüne, neredeyse tüm vuruslarında ve savunmalarında koka yaptı. eger basit bir ipin durdugu yerde meteor kesicegine inanıyorsan, bu maddeyi hiç tartısmayalım
yani yorumuma bakarsan, meyveler birbirlerinden asagı kalmaz, law hakide doffye ezildi demişim.
3 - houshoku haki konumu okursan ve mangakanın çizdigi onca örnege bakarsan, hiç bir sey anlamasan bile, luffye baktıgında ezik oglu ezik bellamynin... luffynin hakisinden devasa olarak bahsettigini okursan... taa buradan, amazon lillye gidip, hancockun kardeslerinin, kullanmayı bilmedikten sonra, böyle devasa hakisi olması birseyi degiştirmez, deyisiyle kombine edersen... cok basit bir cıkarımla, houshoku haki sahiplerinin, diger önüne gelen haki kullanıcılarından cok farklı seviyede ruhla dogduklarını ve büyük bir haki potansiyeline sahip olduklarını anlarsın. ha adam, maldır kullanamaz, o baska. ama en yüksek potansiyel onlarda... o yüzden 784 bölümü gec, chinjao vs luffy ve doflamingo vs luffyde houshokunun vsde kullanıldıgını dahi hatırlamıyorsun sanırım, buda ilginc
son olarak dof tekmeyi vurdugunda, lastik esnekligini kokayla birleştirip durdurdu luffy. g4 ne kadar güce sahip olursa olsun, bütün işi haki yapıyor neredeyse. patlamamasınıda, yogunluguda haki veriyor. hakiyi alırsan doflamingo, luffyle hakisiz bile top diye oynar, benim gördügüm bu.
4 - mihawkta sınır yok. istedigini yapabilir. ama benim gördügüm sınırı kendi çizdi mangaka. dünya üzerinde hiç bir amiral yokturki, söyle yapıcam, böyle yapıcam, shanks gomenne diyipte... 2 yıl önceki cöp luffyi bir hamlede indiremesin
bakınız ; aokiji tek hamle, luffy önünde kıvrılıyor yerde, bakınız tek hamle, kizaru cok yavassın deyip tekmikliyor, bakınız akainu, abisiyle birlikte alır istese tek hamlede. mihawk bu adamları alır diyorsan, benim için sorun yok. sonucta kişisel düsünceler özgürdür. gelgelelim, elde farklı bir veri olana kadar, elimizdekiler bu. bence en fazla amiral gücündedir. oda bizim eski üçlüden gücsüz olarak, zephry kadardır ancak buda benim düşüncem.