Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?

• Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sıralama olayına inanmıyorum.Hadi Kuma neyse de Hancock Law'dan daha güçlü değildir.
Law'ın yapmadığı şey kalmadı Doflamingo'yu bile belli ölçüde zorladı sürpriz saldırılarla.Meyvesi desen ölüyü diriltse şaşırmam 5 milyarlık meyve kullanıyor tükenmedi özellikleri.Law 4.sıradadır bence D. olmasının da etkisiyle.
Oda'nın tarzı bu. Çok açık çizer ve demlenmesini bekler. Sonra bir bakarsın aslında çizdiği kadar açık ve basitmiş.
Zaten Oda gibi birinin bu sıralamayı öylesine çizme olasılığı yok. İllaki ardında vardır bir şey.
Hiç olmadı şiçi olma sırası diyelim, orada da 7. yi sona sakladığından ilk önce bahsetti diyebiliriz. Hatta sıralamadan sonra bahsettiği için yedinciden, aslında hiç bozmamış oluyor sıralamayı.
Ben güç sıralaması olduğu konusunda ısrarcı olsam da ikinci bahsettiğim durumu göz ardı edemeyiz.

Roronoa Zoro

Hancock'u hala güçsüz görenler var, şunu bir hatırlatayım.

Sengoku der ki, Hancock güçlü...

Yeni shichi için önceden söyledim denmesi çok normal. Mangaka adamı saklıyor. Aynı mangaka o sırada shichileri sayıyor, saymakla kalmıyor çiziyor. Yani yeni shichiyi önceden söyledim diye geçiştirmese onun da ismini vermek hatta çizmek durumunda kalacak.

Bence de o sıralama güce göre ama yeni shichi hariç. Bence en güçlü Mihawk. Dof böyleyken de Mihawk'ın amiral altı çıkma ihtimali dahi yok bence. Yani bu adam amiralden kol alan birisinden güçsüz olamaz bence. Kendisi amiralin kafasını bile alabilir zira.

doflamingonun lawdan üstünlügü, houshoku haki bir kere. yoksa lawın meyvesi iç organ eritti, dofun meyvesi geri dikti. meyveler birbirine denk. iş hakiye gelince mort oldu law. öyle vergoyu kesmeye benzemiyor bu işler. ben taa o zaman dedim. luffy dofu indirecek çünkü, houshoku hakisi olan luffy. kral olacak olanda luffy. hancock muhtemelen linlin haric en güclü kadındır. linlinde muhtemelen kadın degil :D yani en güclü kadın hancock :ehe: eskiden olan olaylara yada marineforda aldanma.

buggyde bile busoshoku koka görürsen sasırma, ki hancock hakiyi yiyip yutmus bir ablamız :flaugh:

o yüzden meeteorun attıgı o sıralamaya bende inanıyorum. ve 7. shicbukai amiralden kol alan bir adam. normaldir mihawktan güclü olması. ve hissiyatımda böyle olucak deniyor. mihawkta bir sınır var ama, e.oda 7. shicbukai istedigi gibi yogurabilir ;)
1- Dof h.hakisi ile hiçbir şey yapmadı Law'a.

2- Law'un aşamama sebebi salt haki değil. Adamın ipleri çok sert zaten meteorlar bile kıramadı. Bu adam b.haki ekleyerek o sertliği iyice artırıyor. Yani olay haki savaşı değil.

3- Luffy h.hakisi olduğu için indirmeyecek. Adam g4 açtı yahu yani meyve gücü ön planda. H.haki teke tekte hiçbir poka yaramıyor ki. Ancak çöpleri bayıltti bölüm 784 ve şu ana kadar olan bu.

4-Mihawk'ta neden sınır var? Mihawk'a istediği tekniği verebilir. İstediği seviye haki verebilir. İstediği seviye dayanıklılık verir. İsterse WB gücünde bile çıkarabilir.

1- Dof h.hakisi ile hiçbir şey yapmadı Law'a.

2- Law'un aşamama sebebi salt haki değil. Adamın ipleri çok sert zaten meteorlar bile kıramadı. Bu adam b.haki ekleyerek o sertliği iyice artırıyor. Yani olay haki savaşı değil.

3- Luffy h.hakisi olduğu için indirmeyecek. Adam g4 açtı yahu yani meyve gücü ön planda. H.haki teke tekte hiçbir poka yaramıyor ki. Ancak çöpleri bayıltti bölüm 784 ve şu ana kadar olan bu.

4-Mihawk'ta neden sınır var? Mihawk'a istediği tekniği verebilir. İstediği seviye haki verebilir. İstediği seviye dayanıklılık verir. İsterse WB gücünde bile çıkarabilir.
1 - dof, houshoku hakiyle kombine edip, pompaladıgı bacakla lawın kafasını ezicekti :D ne tesadüftür, o bacagı baska bir houshoku haki kullanıcısı durdurdu... ve ne tesadüftür, durdurabilmesinide trebolle manga houshokuya yordu. yada mangaka harbiden troll...

2 - parmaklarından ipler gidiyor. luffy, lastige haki iletiyorda, sence dof haki iletemezmi ipine ? iletmezse o ip, adı üstünde ip olur :D dof yüzde 98 ihtimal iplerine, haki iletiyor o yüzden hakisini asmayan kesemez. üstüne, neredeyse tüm vuruslarında ve savunmalarında koka yaptı. eger basit bir ipin durdugu yerde meteor kesicegine inanıyorsan, bu maddeyi hiç tartısmayalım ;) yani yorumuma bakarsan, meyveler birbirlerinden asagı kalmaz, law hakide doffye ezildi demişim.

3 - houshoku haki konumu okursan ve mangakanın çizdigi onca örnege bakarsan, hiç bir sey anlamasan bile, luffye baktıgında ezik oglu ezik bellamynin... luffynin hakisinden devasa olarak bahsettigini okursan... taa buradan, amazon lillye gidip, hancockun kardeslerinin, kullanmayı bilmedikten sonra, böyle devasa hakisi olması birseyi degiştirmez, deyisiyle kombine edersen... cok basit bir cıkarımla, houshoku haki sahiplerinin, diger önüne gelen haki kullanıcılarından cok farklı seviyede ruhla dogduklarını ve büyük bir haki potansiyeline sahip olduklarını anlarsın. ha adam, maldır kullanamaz, o baska. ama en yüksek potansiyel onlarda... o yüzden 784 bölümü gec, chinjao vs luffy ve doflamingo vs luffyde houshokunun vsde kullanıldıgını dahi hatırlamıyorsun sanırım, buda ilginc :D

son olarak dof tekmeyi vurdugunda, lastik esnekligini kokayla birleştirip durdurdu luffy. g4 ne kadar güce sahip olursa olsun, bütün işi haki yapıyor neredeyse. patlamamasınıda, yogunluguda haki veriyor. hakiyi alırsan doflamingo, luffyle hakisiz bile top diye oynar, benim gördügüm bu.

4 - mihawkta sınır yok. istedigini yapabilir. ama benim gördügüm sınırı kendi çizdi mangaka. dünya üzerinde hiç bir amiral yokturki, söyle yapıcam, böyle yapıcam, shanks gomenne diyipte... 2 yıl önceki cöp luffyi bir hamlede indiremesin ;) bakınız ; aokiji tek hamle, luffy önünde kıvrılıyor yerde, bakınız tek hamle, kizaru cok yavassın deyip tekmikliyor, bakınız akainu, abisiyle birlikte alır istese tek hamlede. mihawk bu adamları alır diyorsan, benim için sorun yok. sonucta kişisel düsünceler özgürdür. gelgelelim, elde farklı bir veri olana kadar, elimizdekiler bu. bence en fazla amiral gücündedir. oda bizim eski üçlüden gücsüz olarak, zephry kadardır ancak buda benim düşüncem.:good:

1 - dof, houshoku hakiyle kombine edip, pompaladıgı bacakla lawın kafasını ezicekti :D ne tesadüftür, o bacagı baska bir houshoku haki kullanıcısı durdurdu... ve ne tesadüftür, durdurabilmesinide trebolle manga houshokuya yordu. yada mangaka harbiden troll...

2 - parmaklarından ipler gidiyor. luffy, lastige haki iletiyorda, sence dof haki iletemezmi ipine ? iletmezse o ip, adı üstünde ip olur :D dof yüzde 98 ihtimal iplerine, haki iletiyor o yüzden hakisini asmayan kesemez. üstüne, neredeyse tüm vuruslarında ve savunmalarında koka yaptı. eger basit bir ipin durdugu yerde meteor kesicegine inanıyorsan, bu maddeyi hiç tartısmayalım ;) yani yorumuma bakarsan, meyveler birbirlerinden asagı kalmaz, law hakide doffye ezildi demişim.

3 - houshoku haki konumu okursan ve mangakanın çizdigi onca örnege bakarsan, hiç bir sey anlamasan bile, luffye baktıgında ezik oglu ezik bellamynin... luffynin hakisinden devasa olarak bahsettigini okursan... taa buradan, amazon lillye gidip, hancockun kardeslerinin, kullanmayı bilmedikten sonra, böyle devasa hakisi olması birseyi degiştirmez, deyisiyle kombine edersen... cok basit bir cıkarımla, houshoku haki sahiplerinin, diger önüne gelen haki kullanıcılarından cok farklı seviyede ruhla dogduklarını ve büyük bir haki potansiyeline sahip olduklarını anlarsın. ha adam, maldır kullanamaz, o baska. ama en yüksek potansiyel onlarda... o yüzden 784 bölümü gec, chinjao vs luffy ve doflamingo vs luffyde houshokunun vsde kullanıldıgını dahi hatırlamıyorsun sanırım, buda ilginc :D

son olarak dof tekmeyi vurdugunda, lastik esnekligini kokayla birleştirip durdurdu luffy. g4 ne kadar güce sahip olursa olsun, bütün işi haki yapıyor neredeyse. patlamamasınıda, yogunluguda haki veriyor. hakiyi alırsan doflamingo, luffyle hakisiz bile top diye oynar, benim gördügüm bu.

4 - mihawkta sınır yok. istedigini yapabilir. ama benim gördügüm sınırı kendi çizdi mangaka. dünya üzerinde hiç bir amiral yokturki, söyle yapıcam, böyle yapıcam, shanks gomenne diyipte... 2 yıl önceki cöp luffyi bir hamlede indiremesin ;) bakınız ; aokiji tek hamle, luffy önünde kıvrılıyor yerde, bakınız tek hamle, kizaru cok yavassın deyip tekmikliyor, bakınız akainu, abisiyle birlikte alır istese tek hamlede. mihawk bu adamları alır diyorsan, benim için sorun yok. sonucta kişisel düsünceler özgürdür. gelgelelim, elde farklı bir veri olana kadar, elimizdekiler bu. bence en fazla amiral gücündedir. oda bizim eski üçlüden gücsüz olarak, zephry kadardır ancak buda benim düşüncem.:good:
1- Luffy'nin h.haki kullanması başka h.haki ile durdurması başka. H.hakisi olmasa da durdurabilir. Olay b.haki burada. Dof'un h.hakiye ihtiyacı yok ki keserken zaten daha öncesinde. H.haki eklemese de keser? H.haki dediğin şey hakinin dışarı taşması. İki kullanıcı da h.haki kullanıyorsa taşan iki hakinin çarpışması seviyeye göre şok dalgası, gök yarılması gibi şeyler yapıyor.

2- Tamam haki önemli. De meyveler birbirine denk ne demek yav. Law'un belirli bir kesiş gücü var. Atıyorum 10 gücünde kesiş gücü var hakisi de 5 olsun toplam 15 yapıyor bunu. Dof'un ipinin sertliği de 15 hakisi 3 olsa dahi totalde 18 yapacağı için Law bunun ipleri kesemez. Olay salt haki değil demişim sanıyordum saltı yazmamışım yanlışlıkla :D Şöyle anlatayım bir adam var vücut sertliği 7 hakisi de 7 etti 14. Law bunu böler. Ee ama hakisi 7 ? Law'dan üstün b.hakisi? Olay b.haki üstünlüğü değil, olay haki+meyvenin verdiği gücün Law'un aşamayacağı seviye olması. Sonra o ipin basit olduğu nerede geçti anlamadım ben? Adam koca ada büyüklüğünde kafese haki mi saldı? Böyle bir şey nerede geçti? Dof'un iplerinin çok sağlam olduğu aşikar. Ve o iplerin sertliğinin de ne seviye olduğunu bilmiyoruz. Ha elbette hakisi de Law'dan üstün olabilir ama bunu bilemeyiz. Tersi şekilde Law kolunu koka yaparak Dof'un kesişinden korunabilmişti hatırlarsan. Yani tek aşamayan Law değil. Üçüncüsü Law ipleri aşamadı buraya dikkat. Üstte de söylediğim gibi ipler çok sağlam. Eğer Dof, Vergo gibi vücuduna yüklese Law'un bölemeyeceğinin bir garantisi yok. Çünkü vücut sertliği iplerinki kadar var mı belli değil ki bence yoktur.

3- H.haki dediğin POTANSİYEL tehlikedir. O kişi ileride Shanks, Ray olabilir. Ama şu var olamayadabilir. H.haki demek devasa haki demek değil ki. Bu kişiden kişiye değişen bir şey. Hadi Don'u geç Garp bunu yamulttu hayatı kaydı gelişemedi. Hadi Hancock'u da geç amacı yok diyelim. Ee Dof? Adamın amacı kklik. Ama kim der h.hakisi olmayan amirallerden daha fazla b.hakisi daha fazla k.hakisi vardır diye. Issho'nun k.hakisinin daha iyi olduğu kabak gibi ortada zaten. Burada olay potansiyeli kullanamamak değil yani. Adamın sınırı bu. Bak meyveyi nasıl geliştirmiş. Ama haki öyle Shanks'ın ki gibi gelmedi bana. K.hakisi ise rezalet gibi geldi. Her h.hakisi olan Shanks gibi WB gibi göğü yaracak seviyede değil yani. Ray gibi koca adayı sezecek k.hakiye sahip değil.

Sonra vsde kullanılması fark etmiyor ki. Etkisi var mı rakibe? Yok. Gücü artırır diye bir şey geçti mi ? Hayır. Ee kullanıldı. Bu mu yani argüman. Tek etkisi eziklere oluyor. Onlar bayılıyor bu yani. Bana 1 (bir) tane gösteremezsin x h.haki saldı rakibine şu şu etkileri oldu diye. Ancak ve ancak ezikleri gösterebilirsin bak bayıldılar diye. Ama işte onlar ezik ben sağlam adamlardan bahsediyorum.

Meyveyi alırsan iş hakiye kalırsa Luffy hiçbir şey yapamaz la. Daha geçen bölüm dalga geçiyordu Dof bununla işlemiyor xD diye. Ne oldu sonra hakisi mi arttı Luffy'nin? Yoksa meyve gücü ile saf gücünü mü artırdı? Yoksa o saf gücü artıran hakiydi de benim mi haberim yok? Yani olay salt haki değil o + katan bir şey. Her şey değil. Ve burada da olay b.haki. H.haki değil. H.hakisi var diye yenmeyecek yani Luffy. Meyve gücü+b.hakisi ile yenecek. H.hakiyi çıkar Luffy'den gene yener. Nedir bu h.haki sevdası anlamadım :D

Benim şu an için anladığım 3 tane ayrı ayrı ruh gücü yok. Tek bir ruh gücü var ve bunu dışarı salma, sezme ve zırh şeklinde 3 rengi var. B.haki açtığında salt b.haki değil, genel manada hakiyi, yani ruh gücünü uyandırmış oluyorsun aynı şekilde k.haki ve h.haki açtığında da. Ama fark b.haki ve k.haki eğitilebildiği için ilk b.haki uyandıran birisine bunu kullanmasını öğretebilirsin, ek olarak sezgi şeklinde kullanımı da öğretebilirsin. Tabi kişinin kabiliyeti de önemli. Herkes 2 türü kullanacak kabiliyete sahip değil. Zaten malum kimi ömrü boyunca uğraşıp uyandıramıyormuş bile. Zor iş. Ama h.haki eğitilemeyen bir şey. Bu açıdan haki uyandıran birisine hakini şöyle şöyle yaparak dışarıya salarsın diye öğretemiyorsun. Bu açıdan h.haki rengi uyandırılmak zorunda kişinin kendisi tarafından. Gene uyandıktan sonra geliştirilmesi de kendisine bağlı.

Ama birisi hakisini dışarıya salamıyor diye b.hakisi ve k.hakisi salabilen birisinden aşağı diye bir şey yok. Luffy BAA'da 50 bin bayıltmış mesela. Amirallerden herhangi birisini haki gücünü dışarıya yansıtabilse 70 bin bayıltamaz diye bir şey yok.

edit: Evet Mihawk bunları yenebilir. Mihawk sanıldığı gibi çıkmayacak. Mangakanın güç dengesi 2y önceki ile aynı değil. Azıcık öngörü lazım. Mihawk'ın amiral altı çıkmayacağına her türlü bahse girerim.

Don Chinjao ile Luffy çarpışınca bakın Allah aşkına ufacık şok dalgası. Bu şu demek h.haki=hayvani haki demek değil. Amirallerden birisi hakisini dışarıya salabilse Allah aşkına şu kadar şok dalgası çıkaramaz mı? H.haki=hakini dışarı salmak.

Dof psikosunu gördükten sonra Mihawk'a amiral aşağısı demek ayıp olur. Bi Dof gibi derinlik çıkar mı bu karakterden zor ama tabii yine kalem Oda'nın elinde.
Mihawk için tartışılması gereken bi Kizaru, fuji veya Aokiji ile kapışmalarında kazanan taraf kim olur? Burda da olay okuyucuların mangayı nasıl algıladığı veya nasıl baktığı ile alakalı kimi Mihawk der şu sebepten kimi amiral der, şahsen ben her iki görüşü de kabul ederim. Lakin şu nokta da gördüğüm evet amiraldir ama Kizaru veya Aokijiyi alamayacağıdır.

Ve artık bırakalım Mihawkı onun yerine artık top Shiliew de. Zoronın hedefi değil artık Mihawk, olması da mantıksızdır, o boyun eğildi an bitti iş. Ha o boyun reisliğinden fedakarlığından indi lakin indi. Zaten ben gidip hocasına Kılıç çekmesini yakıştırmam Zoroyo.
Dediğim gibi Zoro için hedef Shiliew. Ben bir şekilde Mihawkın hiç beklenmedik bi anda gazetede öldüğü haberini öğreneceğiz gibi geliyor, hatta neden bu arc olmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık