Akainu hariç ki zaten kendisi filo amirali oldu, ölümüne vsde amirallerin hepsini alır bence. Amiral seviyesidir
Ne ayağa düşmesi kardeş Mihawk benim gözümde amiral seviyesinde ve bu adamlar dövüştüğü zaman kimin yenip yenemeyeceği belli olmaz benim için serideki yeri ve öneminden ötürü Mihawk bu adamları ıkına ıkına da olsa yenebilecek çapta bir karakter. Amele MF arcına bakıp seriyi yorumluyorsanız hala baştan söyleyin beni uğraştırmayın boşa yazmış oluyoruz sonra. Eline yıllardır kılıç almamış, yaşlı Ray-san'ın çizdiği adamı dünyanın en iyi kılıç ustasının yenebileceğini hayal edemiyorsan benim yapabilecek bir şeyim yok kardeşimAmiraller bu kadar ayağa düşmemişti. Marineford'daki konumlarından bile güçleri belli oluyordu. Tüm lordlar ayakçı gibi duruyodu, amirallerse kral gibi oturuyolardı. Ya derseniz Mihawk ünvanının ötesinde bir güce sahip ve bunu saklıyor, onu bilemem. Ha bir de Kizaru'yu aldığını ben hayal edemiyorum da biraz açar mısın?
Aynı şey Mihawk içinde geçerli. Ayrıca her mesajın sonuna şu saçma ifadeyi koyma çok itici oluyorsun kimden görüp özendin bilmiyorum ama şuna bir ara versen, daha güzel olacak yazdıklarını okumakŞimdi Rayleigh de dünkü çocuk değil di mi ama.
Tamam.Aynı şey Mihawk içinde geçerli. Ayrıca her mesajın sonuna şu saçma ifadeyi koyma çok itici oluyorsun kimden görüp özendin bilmiyorum ama şuna bir ara versen, daha güzel olacak yazdıklarını okumak
Hangi banlı üyenin ikinci üyeliğisin sen kardeş? Az bi okuduğunuzu anlayın az farklı argümanlarla gelin güzel güzel tartışalım. Ben ne diyorum sen ne diyorsun elinde kılıç olan yaşlı bir adam gücünün zirvesindeki muhteşem kizaru'yu çiziyorken sen dünyanın en iyi kılıç ustası gibi bir ünvanı elinde bulunduran adamın Kizaru'ya vereceği hasarı tahmin edemiyorsan senin sorunun bu. Elinde kılıç olan herkesi yener diye ünvanını söylemiyoruz bu ünvana sahip gücünün zirvesindeki bir adamla senin muhteşem kizaru'nu karşılaştırıyoruz demek istiyorum yani. Senin adamı küçümsemene ithafenDünyanın en iyi kılıç ustası kılıcı en iyi kullanan adam oluyor, eline kılıç alanların hepsini yenen adam değil.Roger bile kılıçlı çizilmişti bi ara.yani roger yaşasaydı, en güçlü olcağı için en iyi kılıç ustası olacaktı sana göre...Ki serideki kılıç ustaları direk belli oluyor , vista, zoro ve kinemon gibi herşeyini kılıca verenler.Amiral Z de bir iki vurmuştu kizaruya, bu yenecek anlamı taşımıyor.
Kizaruya değil meyve tekniğiyle oluşturduğu bir ışın geçidi var oraya savuruyor ama haki seviyelerine göre meyve teknikleri hakiyle birleşince karşı taraf meyveyi engelleyemeyebilir. Aokiji, Akainu bir iki örnek gösterdi bu konuda mfde. Luffyde son mangada yaptı.Walla ilk üyelik kardeşim.Yalnız birçok arkadaş en iyi kılıç ustası lafını tersten anlıyor, sen doğru anlıyorsan süper.Aga çizdi derken ray-san kizaruya kılıç savuruyor ama hiçbir hasar yok o sahnede...
Ben hiç inanmıyorum Shiliewin Mihawkı alabileceğine. O ışığı hiç vermedi bana göre Shiliew. He baba bir meyve yer falan ama o zaman kılıç ustalığı konusunda hedef olmaktan çıkma ihtimali yüksek olur. Çünkü Mihawk gibi sadece kılıç ustalığı yeteneği olan bir şahsiyet olmayacak.Dof psikosunu gördükten sonra Mihawk'a amiral aşağısı demek ayıp olur. Bi Dof gibi derinlik çıkar mı bu karakterden zor ama tabii yine kalem Oda'nın elinde.
Mihawk için tartışılması gereken bi Kizaru, fuji veya Aokiji ile kapışmalarında kazanan taraf kim olur? Burda da olay okuyucuların mangayı nasıl algıladığı veya nasıl baktığı ile alakalı kimi Mihawk der şu sebepten kimi amiral der, şahsen ben her iki görüşü de kabul ederim. Lakin şu nokta da gördüğüm evet amiraldir ama Kizaru veya Aokijiyi alamayacağıdır.
Ve artık bırakalım Mihawkı onun yerine artık top Shiliew de. Zoronın hedefi değil artık Mihawk, olması da mantıksızdır, o boyun eğildi an bitti iş. Ha o boyun reisliğinden fedakarlığından indi lakin indi. Zaten ben gidip hocasına Kılıç çekmesini yakıştırmam Zoroyo.
Dediğim gibi Zoro için hedef Shiliew. Ben bir şekilde Mihawkın hiç beklenmedik bi anda gazetede öldüğü haberini öğreneceğiz gibi geliyor, hatta neden bu arc olmasın.
Ne fark eder? Ya kılıç ustalığına yardımcı olacak meyve yerse? Ne alakası var?Ben hiç inanmıyorum Shiliewin Mihawkı alabileceğine. O ışığı hiç vermedi bana göre Shiliew. He baba bir meyve yer falan ama o zaman kılıç ustalığı konusunda hedef olmaktan çıkma ihtimali yüksek olur. Çünkü Mihawk gibi sadece kılıç ustalığı yeteneği olan bir şahsiyet olmayacak.
Rayleigh'in hakisi kizarudan üstündür.Ok, o zaman rayleighin hakisi kizarudan üstündür diyemeyiz çünkü bir haki çarpışması kesin değil.