+1Bir Ryuuma değildir. Fujitura dan güçlü, Akainu dan güçsüzdür.
Yok be o kadarda deil zaten,şu seride önce Karasakal en güçlü 2 meyve ile o güçe erişebiliyormu ona bakalımda digerlerine sıra gelsin.Şunu yapma işte.
Reis sen kendi kendini çürütüyorsun Zoro'nun zaten o seviyeye geleceğini biliyoruz. Bu yüzden illaki Mihawk'ı o seviyeye çıkarmaya gerek yok bakarsan mantık olarak. Şuan Zoro'nun ileride geçeceğini bildiğimiz bir seviyeyi yüceltmenin şuan ki zoro'ya ne faydası olabilir ki oo potansiyeli varmış deriz başka bişey olabilir mi aynı luffy deki gibi KK olacak yonkoo ların seviyeyisini yuceltsem dursam suanki luffy bi anda amiral seviyesine mi çıkacak hayır. Ben burada basit düşünüyorum, henüz gücü gösterilmemiş dünyanın en iyi kılıç ustası olarak adlandırılan bir adam marinelerin sürekli en az 3 tane bulundurduğu amiral ve amiral güçlerindeki adamları varken ,bu amiral seviyesinden düşüş kalıpta sıyrılıp dünyanın en iyi kılıç ustası olabileceğine canı gönülden inanıyormusun mantıklı geliyor mu onu merak ettim geliyorsa tartışmamıza gerek yok farklı düşüncelerimiz var demektir.Asıl siz Zoro'yu yüceltmek için böyle bir seviye de gösteriyorsunuz. Senin dediğin tezi ise çüretebilirim. Zoro zaten ilerde dediğiniz seviyeye gelebilecek kapasitede biri bunu için Mihawk'ın o seviyede olması gerekmiyor.
Sene geçmiş yorumun üstünden şimdi mi cevap verdin Ben Amiral'in verdiği ağırlığı alamadım Mihawk'tan o yüzden Amiraller'den güçlü değil gibi geliyor bana. Ama belli de olmaz. Mihawk ben de şüpheli bir yerde. Oda çıkarıp Amiral çizse adamı şaşırmam. Ama şimdiye kadar bir Amiral'in verdiği ağırlığı vermedi.Reis sen kendi kendini çürütüyorsun Zoro'nun zaten o seviyeye geleceğini biliyoruz. Bu yüzden illaki Mihawk'ı o seviyeye çıkarmaya gerek yok bakarsan mantık olarak. Şuan Zoro'nun ileride geçeceğini bildiğimiz bir seviyeyi yüceltmenin şuan ki zoro'ya ne faydası olabilir ki oo potansiyeli varmış deriz başka bişey olabilir mi aynı luffy deki gibi KK olacak yonkoo ların seviyeyisini yuceltsem dursam suanki luffy bi anda amiral seviyesine mi çıkacak hayır. Ben burada basit düşünüyorum, henüz gücü gösterilmemiş dünyanın en iyi kılıç ustası olarak adlandırılan bir adam marinelerin sürekli en az 3 tane bulundurduğu amiral ve amiral güçlerindeki adamları varken ,bu amiral seviyesinden düşüş kalıpta sıyrılıp dünyanın en iyi kılıç ustası olabileceğine canı gönülden inanıyormusun mantıklı geliyor mu onu merak ettim geliyorsa tartışmamıza gerek yok farklı düşüncelerimiz var demektir.
arada mıncıklamak lazım eksi konuları birde bu konu kilitlenmiş haberim yok, giden resimleri düzelttim, acılıncada hortladı
Eski konular bir bir hortluyor hayrola.