Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?

• Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence en güçlü shichidir. Bu sistem kaç yıldır var. Mihawk kaç yıldır dahil ona bakmak lazım önce tabi ama. Amirallerden falan güçlü olsa. Bence shichi olmazdı. Wano ile bir bağlantısı çıksa çok güzel olurdu. Ayrıca her yonko bence Beyazsakal gücünde değil. Amirallerle yonkoların arasında öyle seviye kadar fark olacağını pek sanmıyorum. Yani amiral seviyesi yonko seviyesi ile eşittir. Bence Beyazsakal özelinden yorumluyor herkes fakat o farklıydı dünyanın en güçlü adamıydı. Bu yüzden o kadar güçlü yonko geleceğini düşünmüyorum. Ki şıklardan biri o yüzden aynı gibi olmuş Yonko seviyesi amiral seviyesi farklı seviyeler değil bence aynı seviyeler. Aralarında maximum Akainu ve Kuzan arası fark kadar fark vardır olsa olsa.

Anketi gördükçe gülmekten kendimi alamıyorum :D. İstese KK olur diyenlerin sayısı gittikçe artıyor :/
İleride Mihawk' ı görünce burdaki bir çok yoruma geri dönüp hayal gücüne tekrar şahit olmak lazım :D

Mihawk bence en güçlü Lord. Oda' nın da OP ta kendine hem arkadaş hemde rakip tuttuğu birisi. Mihawk' ın yerinin özel olduğunu hissetiriyor zaten.

Asıl siz Zoro'yu yüceltmek için böyle bir seviye de gösteriyorsunuz. Senin dediğin tezi ise çüretebilirim. Zoro zaten ilerde dediğiniz seviyeye gelebilecek kapasitede biri bunu için Mihawk'ın o seviyede olması gerekmiyor.
Reis sen kendi kendini çürütüyorsun Zoro'nun zaten o seviyeye geleceğini biliyoruz. Bu yüzden illaki Mihawk'ı o seviyeye çıkarmaya gerek yok bakarsan mantık olarak. Şuan Zoro'nun ileride geçeceğini bildiğimiz bir seviyeyi yüceltmenin şuan ki zoro'ya ne faydası olabilir ki oo potansiyeli varmış deriz başka bişey olabilir mi aynı luffy deki gibi KK olacak yonkoo ların seviyeyisini yuceltsem dursam suanki luffy bi anda amiral seviyesine mi çıkacak hayır. Ben burada basit düşünüyorum, henüz gücü gösterilmemiş dünyanın en iyi kılıç ustası olarak adlandırılan bir adam marinelerin sürekli en az 3 tane bulundurduğu amiral ve amiral güçlerindeki adamları varken ,bu amiral seviyesinden düşüş kalıpta sıyrılıp dünyanın en iyi kılıç ustası olabileceğine canı gönülden inanıyormusun mantıklı geliyor mu onu merak ettim geliyorsa tartışmamıza gerek yok farklı düşüncelerimiz var demektir.

Alpamis

Reis sen kendi kendini çürütüyorsun Zoro'nun zaten o seviyeye geleceğini biliyoruz. Bu yüzden illaki Mihawk'ı o seviyeye çıkarmaya gerek yok bakarsan mantık olarak. Şuan Zoro'nun ileride geçeceğini bildiğimiz bir seviyeyi yüceltmenin şuan ki zoro'ya ne faydası olabilir ki oo potansiyeli varmış deriz başka bişey olabilir mi aynı luffy deki gibi KK olacak yonkoo ların seviyeyisini yuceltsem dursam suanki luffy bi anda amiral seviyesine mi çıkacak hayır. Ben burada basit düşünüyorum, henüz gücü gösterilmemiş dünyanın en iyi kılıç ustası olarak adlandırılan bir adam marinelerin sürekli en az 3 tane bulundurduğu amiral ve amiral güçlerindeki adamları varken ,bu amiral seviyesinden düşüş kalıpta sıyrılıp dünyanın en iyi kılıç ustası olabileceğine canı gönülden inanıyormusun mantıklı geliyor mu onu merak ettim geliyorsa tartışmamıza gerek yok farklı düşüncelerimiz var demektir.
:) Sene geçmiş yorumun üstünden şimdi mi cevap verdin :) Ben Amiral'in verdiği ağırlığı alamadım Mihawk'tan o yüzden Amiraller'den güçlü değil gibi geliyor bana. Ama belli de olmaz. Mihawk ben de şüpheli bir yerde. Oda çıkarıp Amiral çizse adamı şaşırmam. Ama şimdiye kadar bir Amiral'in verdiği ağırlığı vermedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık