o kadarı abartı olurdu emre. ama en azından shanksten güclü görenler var gibi duruyor, unvanından dolayı. ee halde böyle olunca onlarada saygı duyup kkligide ekledim. çünkü luffy seni yenicem deyince, tak diye rogerın sapkasını taktı luffynin kafasına. yani kk olabilir, shanksı yenicek kadar güclüyse bu adam" İstese Roger'ı bile gölgede bırakır. " seçeneğini eklemeyi unutmuş konu sahibi.
Yalnız orada Jinbei'e diyor bunuDenizcilerin değil, dünya hükümetinin en büyük savaş gücü denmiş, shichibukai'lar da savaş lordu olarak hükümete katılıyorlar, şayet shichibukailar arasından böyle amiral dengi adamlar bulunsa emin ol E.Oda öyle bir bilgi bize vermezdi.
Ayrıca Sakazuki, Jinbe'ye bir shichibukai olarak benim gücümü iyi bilmen gerekir diyor, yani yine Amiral > Shichibukai denklemine vurgu yapıyor.
''Ultimate Assault Force by the World Government.'' , hükümetin en büyük savaş gücü olarak geçmiş.
Denizcilerin değil, dünya hükümetinin en büyük savaş gücü denmiş, shichibukai'lar da savaş lordu olarak hükümete katılıyorlar, şayet shichibukailar arasından böyle amiral dengi adamlar bulunsa emin ol E.Oda öyle bir bilgi bize vermezdi.
Ayrıca Sakazuki, Jinbe'ye bir shichibukai olarak benim gücümü iyi bilmen gerekir diyor, yani yine Amiral > Shichibukai denklemine vurgu yapıyor.
''Ultimate Assault Force by the World Government.'' , hükümetin en büyük savaş gücü olarak geçmiş.
Kime söylediğinin önemi yok, önemli olan shichibukai ünvanına vurgu yapması, yani en güçlü shichibukai bile gelse ben ondan güçlüyüme getiriyor adam.Yalnız orada Jinbei'e diyor bunu
The admirals are crowned the World Government's "Greatest Military Powers" (最高戦力 Saikō Senryoku
Ben Erkan'ın attığı sayfaya dayanarak öyle söyledim.Zaten senin de belirttiğin gibi Shicibukailer Denizciler'den bağımsız.Sadece bu teze dayanarak Weeble'ın ya da Mihawk'ın amiralden zayıf olduğunu düşünmek bana yanlış geliyor.The admirals are crowned the World Government's "Greatest Military Powers" (最高戦力 Saikō Senryoku
bu sekilde geciyor. yani shicibukailer ve kara orduları dahil hükümetin en büyük savas gücleri bu 3 adammıs. ama tabiki marine direk onlara baglı oldugu için, shicibukaileri güvensizlik nedeniyle denkleme dahilde etmiyor olabilirler. gelgelelim garp bile yonkoları durdurmak için shicibukailer ve biz denizciler toplandık diyor. yani aslında hükümet cipher pol + shicibukailer + denizcilerden olusuyor ve kara ordusunda güclü adam varmı bilmesekte tüm bunların en güclü 3 tanesi bizim , o üçlü logia amiralimizdi.
Ama bu sadece Akainu için geçerli olabilir öyle bile olsa.Akainu kendi gücünü kendisi iyi biliyor.Benden güçlü lord yok manasına getirmiş olabilir.Kime söylediğinin önemi yok, önemli olan shichibukai ünvanına vurgu yapması, yani en güçlü shichibukai bile gelse ben ondan güçlüyüme getiriyor adam.