Bu yazdıklarına dair bir sıkıntı yok neden illa anlamamazlıktan geliyorsunuz ben işin o kısmına takıldım, arkadaş burada önceden söylenen bir şeyin çürümesi var. Biz genelde bundan bahsediyoruz ama siz işin bu kısmı ile ilgili yorum yapmıyor, işin bu kısmını görmezden gelip daha önce de dillendirilen şeyleri tekrarlıyorsunuz.Nedense olaya hep ters bakılıyor bu da ilginç bak.
Düşün ki bir adam var. En iyi kılıç ustasıyla kendi alanında kapışabilecek kadar kılıç yeteneği var. Ama asıl yeteneği bu bile değil... Bunu neden söylüyorum. Oda Shanksın nasıl dövüştüğünü planlamadığını söyledi. Adam kılıç ustası olarak tasarlasa direkt böyle belirtirdi değil mi? Demek ki bu yelpazesinden sadece biri. Ama işine gelen işine geldiği gibi alır.
Eldeki tek bilgi güvenilirliği her zaman tartışma konusu olan databooktan bir shanksın yonkou olma zamanlaması. Burdan 5 dönemeç dönüp, yada halk ağzıyla bin dereden su getirip konu Mihawk yonkouya geliyor. Hani ilginç gerçekten.
Tamam len anladık bazı şeyler hala belli değil ama belli olan şey de ortada hani xD