Püskürtseymiş. Ya ben ne diyorum sen ne diyorsun? Diyorum(açıklamalı anlatıyorum ki çekme başka yere) ki büyük bir ihtimalle ikimiz de Kizarunun Marco'dan güçlü olduğunda hemfikiriz, Marco Kizaru'yu geldiği yere gönderiyor uçurarak. Aynısı olsa ( yani Mihawk'tan güçsüz olarak görülen) Vista Mihawk'ı böyle uçursaydı gömecek miydin, gömmeyecek miydin? Kizaru gömmeni de görelim o zaman, koskoca amiral bir tekme ile nasıl uçuyor gerisingeri ki düştüğü yer patlıyor düşmenin şiddetinden diye. Aradaki farkı göreyime karşılık Jozu'nun durdurması ayarken, kafayı koparayım diyen Kizaru'nun gerisingeri gönderilmesini hiç konuşmazsın mesela.
Ben vista mihawk düellosu diyorum sen diyorsun ki marco uçurdu o zaman kizaru’yu da ezmelisin diyorsun bana
Ben kizaru’yu niye ezeyim ? Tam aksine marco’yu överim. Kizaru sonradan toparlıyor zaten eğer aynı performansı devam ettirseydi tabi ki eleştirirdim.
Mihawk uçurulsaydı veya bunun gibi sahneleri ben niye yaşanmış gibi yorum yapayım ki. Ben gerçekleşmiş olaylara bakarım.
Mihawk ne yaptı savaşta ? Luffy’nin peşinden koştu, buz dağı kesti, daz bonesi tekledi, croco tarafından durduruldu,jozu tarafından durduruldu,vista ile duello yaptı.
Şimdi bu adam gidip amiral alır mı diyeyim ?
Adamı tek övülebilecek hareketi shanks ile geçmişte duello yapması. O shanks olayı olmasa adamın elde tutulacak hiçbir şeyi yok.
Dünyanın en güçlü kılıç ustası olmuş adam. Yani kılıç performansıyla. Vista,shiliew,zoro gibi isimler de full kılıç ile dövüşen tipten. Eğer kendilerini iyi geliştirirlerse mihawk ile kapışmaları çok doğal. Vista zaten wb tayfasının en güçlü kılıç ustası ve wb’de bir kılıca sahip. Bisento da kılıç sınıfına giriyor. Yani vista’nın en iyi kılıç kullanan kişi olması onu wb’den güçlü yapmaz.
Marco “şuna bir el at” diyor vista’da “tamam bana bırak diyor”
Sonra adamlar eşit bir şekilde kapışıyor. Eğer örnek vereceksen buna benzer bir örnek vermen gerekir. Yok vista mihawk’ı uçursaydı mihawk’ı ezermiydin gibisinden değil.