bir arkadaşın buggy meyvesi ile bir teorisivardı bölüne bilme meyvesi olduğu için haki kessende bölünürdiye tabi arkadaş daha iyi anlatmıştı ilk başlarda katılmıyordum ama şimdi aşırı mantıklı geliyo sonuşta buggy logia degil
O teoriyi biliyorum ama hiç mantıklı bulamamıştım açıkcası,yani teori güzeldi yanlış anlaşılmasın ama hiç sindirememiştim aklıma yatmamıştı. Çünkü meyvenin ne olduğu farketmez,haki ile yaptığın saldırılar meyve gücünün aşıp gerçek bedenine zarar veriyor meyve kullanıcısının. Buggy'nin meyveside şeytan meyvesi bu konuda bi ayrıcalığı olması şaçma olur Luffy'de darbelerden etkilenmiyo ama hakili bi darbe yedimi ahhhhlıyo vahhlıyo yani böyle bişey olması mantıksız olur. Mihawk'ın haki kullanmadan kesmesi bence en mantıklı açıklama hocam
Millet o teori için Shanks'ın Buggy'e " ne kadar kesselerde bişey olmucak ne elin ayağın titriyo az adam gibi dur,korkmana gerek yok" lafını hatırlatıp haki ilede kesilemez diyor ama ordaki savaşta(shiki ile olan) Buggy gidip shikinin as adamları ile dövüşmücek miço sonuçta üç beş ezikle vs atar muhtemelen onlarda da haki yoktur Shanks bunu kastetmiştir bence. Neyse konumuza dönelim,hakisi olan Mihawk bence Amiral gücündedir