Haki vardır yoktur olayı ayrıda. Bu sağlamayı şuradan yapmak son derece saçma ; Sandersonia'da bile var Mihawk'ta yok mu ? Coby'de bile var Mihawk'ta yok mu ?
Haki denilen güç, belli bir güç seviyesini aşınca gelen bir şey mi ? Yoksa yanlış mı biliyoruz ?
Enel'in rahipleri k.haki sahibi iken, CP9 ayarı olmayan tayfaya yenildiler.
Luffy, Sandersonia+Marigold'u hemde aynı anda yendi.
O zaman Luffy'de haki yoktu nasıl oldu bu iş ? Olaya düz mantık bakılmamalı. Haki önemli ama haki kullanıcılarının, kullanmayanlara yenilebileceğini bir çok kez gördük.
Haki bir güç eşiğini aşınca otomatikman ortaya çıkan bir şey değil. Ruhsal bir güç sonuçta.
Buggy'nin b.haki ile kesilip kesilmemesi de b.haki konusunda kesinlik gösterir. Buggy'yi birisi keserse olay biter.
Haki denilen güç, belli bir güç seviyesini aşınca gelen bir şey mi ? Yoksa yanlış mı biliyoruz ?
Enel'in rahipleri k.haki sahibi iken, CP9 ayarı olmayan tayfaya yenildiler.
Luffy, Sandersonia+Marigold'u hemde aynı anda yendi.
O zaman Luffy'de haki yoktu nasıl oldu bu iş ? Olaya düz mantık bakılmamalı. Haki önemli ama haki kullanıcılarının, kullanmayanlara yenilebileceğini bir çok kez gördük.
Haki bir güç eşiğini aşınca otomatikman ortaya çıkan bir şey değil. Ruhsal bir güç sonuçta.
K.Haki sahibi olmasının B.Hakiden daha düşük olasılık olduğunu önceki sayfalarda gösterdim. Kendi ağzıyla bahsettiği babunları sezemedi.Haki çıkmayacak demiyorum.B.Haki sahibi olan herkes gösterildi.K.haki sahibi niye olmasın.Haki sahibi değil demiyorum ki.Ama gözükene göre k.haki sahibi sanırım.B.haki ile ilgili gösterge yok.
VE zaten Mihawk grand line'da takılıyor.
Buggy'nin b.haki ile kesilip kesilmemesi de b.haki konusunda kesinlik gösterir. Buggy'yi birisi keserse olay biter.