Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?

• Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence artık savaşa göre var yada yok kıyaslaması yapmayalım.Dof'tada hakisi yok çok denildi ama Monet'in Logia olduğunu öğrendikten sonra hakisi olduğu kesinleşmiştir bence.Çünkü Monet kendi ağzıyla dedi Joker beni öldürür diye.

Bence artık savaşa göre var yada yok kıyaslaması yapmayalım.Dof'tada hakisi yok çok denildi ama Monet'in Logia olduğunu öğrendikten sonra hakisi olduğu kesinleşmiştir bence.Çünkü Monet kendi ağzıyla dedi Joker beni öldürür diye.
Haki'den başka yöntemle Logia öldürülmüyor mu?

Haki'den başka yöntemle Logia öldürülmüyor mu?
Ya şimdi Smoker illaki vardır ama dediğim gibi Dof'un savaşta gördük herhangi bir alet ve eşya kullanmadan kapıştığını.Şimdi Bu adam sırf Monet için kıç cebinde kairoseki veya çakmak taşımıyordur herhalde.
Hocam o laf nereye çeksen oraya gider.Dof'un denizciler içine çok bağlantısı var.Koramiral yardımcısı var en basitinden.Kairoseki takıp öldürecek belki?Yada denize atıp ölürücek.Yada yakıp öldürecek.Bir sürü yolu var.Bunu heme hakiyen bağlamayalım diyorum.Ha Dof'u hakisi var mıdır?Şimdilik yok gibi görünüyor ama ben olmasını isterim.
Sende haklısın eyvallah ama dediğim gibi genelde öyle alet edavat taşımadan kapıştığını varsayarak bu cümleyi kurdum.

Düşünmemin dayanağını açıkladım zaten.İyice okuyup tek yere takılmazsan görürsün.Bu kadar kesin konuşup beni yargılamana gerek yok.Mihawk'ı yücelttiğimi hatırlamıyorum hiç bir yerde sadece kendi düşündüklerimi söyledim.Sen bu kadar önyargılı olursan zaten tartışmanın anlamı yok ki.Kral haki ile ilgili hiç bir şey söylemedim zaten.Koskaca amirallerde tek haki var gibi gözüküyor diyorsun ama çaylak luffy'de 3,zoro'da 2 ve sanji'de 2 çeşit haki türü var.Hiçbir şeyi abartmıyorum sadece düşündüklerimi kendi mantık çerçevemde söylüyorum.

Desteksiz veya destekli salladığımı düşünmüyorum.sadece fikirlerimi söylüyorum.Kabul eder veya etmezsin orası sana kalmış bir şey ama böyle biraz da ağır konuşmanın gereği olmadığını düşünüyorum.Burada herkes fikirlerini söyleyebilir diye biliyorum.Kimse kimseye zorla bir şey empoze etmeye çalışmıyor zaten sürekli dediğim anlatmaya çalıştığım gibi kendi fikirlerim bu yönde.

Dayanaklarımı açıklıyorum sürekli ama sen onları dayanak olarak kabul etmiyorsan benim elimden ne gelebilir ki?

Dediğin insanlar 2 yıldır yeni dünyadalar.Üstelik Kid'de olduğunu bilmeden diğerlerine cevabını verebilirim.zaten law'da söylemiştim dediğim gibi yazdıklarımın hepsini okumadan bir yere takılıp bana kızıyorsun.Law'a pekala da Vergo öğretmiş olabilir.Tashigi ve Smoker'a da denizci karargahından birileri öğretmiş olamaz mı sanki?Bu kadar zor bir şey mi?Usta Tashigi de bile varken yıllardır bu dünyanın içinde olan Dof ve Mihawk da olması bu kadar imkansız mı ya?Belki savaşta göstermesinin sebebi senaryo gereğidir bilemem.Ama cidden Dof ve Mihawk'ta haki çıkmaması saçma geliyor.Hakinin ne kadar önemli bir güç olduğunu görüyoruz.Bu adamların bu pozisyonlara gelmesi kolay değil.Gördük ki yeni dünya için hatta grand line'ın bir kısmı için bile meyve gücü yetmiyor.Eğer ikisinde de haki yoksa bence çok saçma.

Monkey D. Garp

Bu mangayı hepimiz okuyorz, animeyi hepimiz izliyoruz, ama bu kadar tartışma oluyor niye çünkü her şey açık değil, izlediklerimizden oluşan düşüncelerimizi ifade ediyoruz. 2 postta bir zırt pırt, hani nerede gösterildi, gösterilmediyse yoktur ya da vardır diyemeyiz, demeye gerek yok artık, çünkü bunda herkes hemfikir. Kesinleşmiş olan bilgilere zaten wikiadan ulaşabilir herkes. Haki kullanabilenler şimdiye kadar kullanmalı ya da gösterilmeliydi diye bir şeyde yok. Mesela Dragon'da H.Haki yoktur diyen var mı? Anime,manga kullanıldığı gösterilmedi ama koramiral'in sözünden, muhtemelen olacağını düşündük. Garpta aynı şekilde... Olmayadabilir ama yorum yapılabilir ipuçları var, o yorumlarda kesinlik ifade etmez zaten.

@Smoker'ın dediği gibi, Zoro'da kullanabiliyor diye, Mihawk'ta kullanabilmek zorunda değil. Böyle bir güçten haberdır ve zoroya bahsetmiştir, zoro kendi çalışarak öğrenmiştir belki de !?? Sanjide aynı şekilde.

Ama şöyle bir durum var, hakileri olan Zoro hala Mihawk'a çok yolunun olduğunu söylüyor(bkz-> krakeni keserken). Zoro zaten çok güçlü biri fiziksel, tekniksel olarak, + eğitimle güçlendiği ve bunları hakili kullanabildiğini düşünürsek, bu güce sadece saf fiziksel güçle karşı durmak neredeyse imkansız gibidir diye düşünüyorum. Mihawk bile olsa... o yüzden ya haki vardır ve yahutta özel bir yetenek kullanıcısıdır diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık