Mihawk'ta b.haki k.haki'den daha yüksek ihtimaldir. Bana göre büyük oranda k.haki yok.
@melih koyduğun ilk resimde 3.cü kareye bak. Göze odaklanmış. Yani bu adam şahin gözü ile Luffy'yi görüyor. O gözler havalı olsun diye Oda'nın çizdiğini zannetmiyorum. Ki adamın lakabı ''
Şahin Göz''
Gücünün büyük bir bölümü o gözlerden geliyor bence bunu ilerde görücez.
Kılıç tekniklerini çözmesi, uzaktan savaşırken ona büyük avantaj sağlaması gibi.
İki yerdede göze odaklanılmış.
Bundan öncesinde de bu kadar bariz olmasada benzer bir şey var, Mihawk kesmeyi yollayınca, Jozu'nun öne çıktığını daha o durdurmadan görebiliyor ;
Mihawk'ta neden k.haki yoka gelince ;
597.ci manga bölümü, aynı bölüm içerisinde Rayleigh Luffy'ye k.hakiyi anlatıyor, rakibin yerini, sayısını, hatta gücünü bile bilebilirsin.
Enel ölüm kalım oyunu yaptığında yenilen savaşçıları tahmin ediyor, sadece yılanın midesinde ki Luffy hariç. Zoro vs Ohm'da, Ohm düşen savaşçıları bir bir hissediyor.
Coby k.hakiyi, ölen ve yaralanan denizciler yüzünden açıyor.
Mihawk'a gelelim ; Zoro babunları yendim diyor, Mihawk'ta şaşırıyor ;
Ve kapıya yığmış, büyük ihtimal şatonun kapısı, yani Mihawk kendi şatosunun dibinde yenilmiş babunları bile sezememiş. Zoro söyleyince şaşırıyor.
Bu bana göre büyük ihtimal k.haki olmadığını gösterir. Yada zayıf bir k.hakiye sahiptir.