Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Soytarii26

Luffy de haki kullandığı durumlarda gayet ciddiydi.Durun yapmayın etmeyin ama biliinçsizdi.
Ciddi demedim ki ben? Kendinden emin dedim. Shanks orada onu yaparak hayvanı kaçıracağını biliyor -gibi-. Ama Luffy "Duruun" diye bağırayım da bayılsınlar diye yapmıyor :D Hadi bunu kabul ettik. Shanks hakiyi bilinçsiz bırakmış olsa Luffy bayılmaz mı?
 
Amiral gücünde değildir ama en güçlü Shichibukaidir bence. Hakisi yok diyenler olmuş Buggy olayınıda örnek göstermiş ama o sahnenin espiri amaçlı yapılmadığı ne malum ? Arabasta daki Ace Smoker Luffy olayındada 2 Logia Luffy tarafından uçuruluyor. O zaman Luffy B. hakiyi taaa Arabastada kullanmaya başlıyor ama ne hikmetse Crocodileyi su ile yenior. Yani Buggy olaıy kesin bir kanıt değildir ve bence Mihawkta B. Haki var. Olması lazım yani Vistada bile var hatta Vistayı geçtim Zoro bile hakisini açtı. Zoroyu kim eğitti ? Mihawk. Zoro da Mihawk eğitiminden sonra Hakisini açtı Mihawkta haki çıkmazsa über saçma olur.
Şu onda varsa, şunda kesin vardır mantığı ne kadar saçma. Ivankov'da da Haki yoktu, ancak Haki'nin ne olduğunu biliyordu. Sanji'de kimsenin bilmediği adada öğrenmiş, saçma bir durum yok.
 
sence saçma değil ama bence saçma. Bu arada Ivankovda Haki olmadığı KESİN bişimi ? saldırılarının çoğunu kirpiğinden çıkan şok dalgaları oluşturduğu için Haki eklenmiyordur belki (Logiaların Şeytan meyvesine dayalı saldırıları, Mihawkın WB ye attığı Jozunun durdurduğu kesiş gibi gibi).
Sanji Kenbonshoku Haki de kullanabiliyor. Ivankov'da bu Haki türünün olmadığını anlamak için kahin olmak gerekmez. Magellan gibi ölümcül bir adama karşı bile kullanmadıysa, yok demektir. Yeni Dünya'daki duruma bakıyoruz, Haki kullanabilen herkes saldırılarına bu gücü mutlaka ekliyor. Daha güçlü vurabilmek varken rakibine, neden azıyla yetinesin ki?
 
Sanji Kenbonshoku Haki de kullanabiliyor. Ivankov'da bu Haki türünün olmadığını anlamak için kahin olmak gerekmez. Magellan gibi ölümcül bir adama karşı bile kullanmadıysa, yok demektir. Yeni Dünya'daki duruma bakıyoruz, Haki kullanabilen herkes saldırılarına bu gücü mutlaka ekliyor. Daha güçlü vurabilmek varken rakibine, neden azıyla yetinesin ki?
Hocam senin dediğin gibi de olabilir de her konuda genelleme yapmanın yanlış olduğu bilinen bir gerçek. Bir yerde ivankovun hakisiz olduğu gerçeği var bir yerde de coby'nin bile haki açmış olduğu. Coby'nin hakisinin olduğu seride dünyanın en iyi kılıç ustasında haki olmaması bazı arkadaşların kafasına yatmayabilir ama senin dediğin gibi de çok güçlü olup hakisinin h sini göstermeyen karakterler de var kesin konuşmamak lazım.
 
Coby haki açtığında Zoro'da haki yoktu.Luffy bile 2-3 kere kullanmıştı.Coby'de haki var ama Crocodile'da yok mesela.Yada BB'de haki yok.Magellandada haki yok.Efsanelerden biri olan Shikide haki yok.Ace'te aktif olarak haki kullanmıyor.Ama Cobyde haki var değil mi?
Demek istediğim de o zaten herkeste haki olucak diye bir şey yok ama dünyanın en iyi kılıç ustası ünvanına ulaşmış birinde herkes durup bir daha düşünür. Bir sürü çok güçlü olupta haki belirtisi göstermeyen adamların yanında tashigi,coby gibi adam yerine bile konmayan karakterlerde haki olabiliyor.
 
Arrogante.. NBA01 ' A ' diyor. Sen ' Sdfads421/-1 ' anlıyorsun. NBA01 diyor ki; haki kullanmadılar diye hakisi yok sayılmazlar. Amirallerin yalnızca WB' nin şok dalgasını engellemek için B. Haki kullandığını gördük. Onu yapmasalardı amirallerin haki kullandığı hiçbir sahne olmıyacaktı. O zaman da amirallerin hakisi yok mu diyecektin? Bence Oda tarafından açıklanmadığı sürece kimse için haki kullanamaz diye bir söylemde bulunulmamalı. Haki her insanda bulunan birşey sadece açığa çıkarıp kontrol etmek gerek. Kullanmadıkları için hakisi yok diye kalıplaştırılmamalı.
 
Bence Zoro'dan sonra bir adama ''Hakisi yok'' olarak yaklaşılmamalı.
Daha temkinli , Daha Tecrübeli olun yav , 600'ü aşkın bölüm boyunca adam da haki yok dediniz çıkarttı hakiyi , Hiç mi tecrübe kazanmadınız bu konular da :D
 
haki kullanabilen karakterler belli seviyelerde gösterildi zaten.su an yeni arcta bir cok karakterde haki cıktıgı için tepki gösterip,daha güclü kişilerdede olmasını istiyoruz ama yas kavramını unutuyor herkez ve tabiki gidip olayın içine direk girmeyi.

yani e.odanın kafasında ilerleyen kurguda yeri olmayan arka planda kalıcak karakterlere haki vermesine gerek yok.seri içinde degerlenicek ve arclarda konu edilecek adamlara haki verip güc artısı yaptı.mantıklı bakılınca her sey bariz.

busoshoku kesin kullanabilenler listesine bakılınca her sey ortaya cıkıyor.marinefordda wbnin tümen komutanalrı içinden sadece 3 tanesinde haki oldugu gösterildi.bariz bunları vurguladı e.oda zaten hepsinde olsa akainuyu alsagı ederlerdi ama sadece 3 ünde cıktı.dünyanın en güclü korsanları olan bu grupta sadece 3 kişi busoshoku kullanabiliyordu.belki içlerinde kenbunshoku kullananda vardır ama biz onu hakiden saymıyoruz nedense forumda :D

denizci olan adamlar için sabit acıklandı koramiral üstü rütbedeki herkez haki kullanabiliyor en az bir cesidini.yani bir denizci koramiral ve üstü rütbedeyse zaten haki sahibi smokerda haki ögrendikten sonra muhtemelen bu pozisyona geldi.yası geregi acması süpheli ama direk yeni dünyaya işin içine girdi ve bayagıda hırpalanmıs yani pratikte ögrenilen her zamn egitimden iidir.üstelik istisna olan kişiler yani coby,tashigi ve smoker serinin sonunda denizcilerin içinde kalıp öldürülmeyecek ve serinin basından beri önemi olan adamlar onlara power up yapması mantıklı.

su an eldeki verilere göre hakisi gösterilmemiş ve yeni dünyaya gecmemiş karakterlerin haki uyandırması muhtemel degil.herkeze vermiyor zaten e.oda secmece dagıtıyor.23 acıklanan karakterin 8 tanesi denizci.geriye kalan 15 in 4 tanesi zaten hakinin ana vatanı gibi olan amazon lilyde yasıyor ordaki herkes istisnasız haki biliyor.

kalan 11in 3 ü bizim tayfadan,4ü wb tayfasından digerleride law,yonko elemanı pekoms ve shanksle rayleigh.

haki sunda yok bunda yok degil,haki herkezde var ama bunu kullanma kapasitesi tam anlamıyla olusmus tip az.düsünün işte wbnin 13 tümen komutanından sadece 3 ünde var ve ace houshoku sahibi ama meyvesinin gücünden dolayı haki ögrenmemiş bile ve yanında ona ögretebilecek wb gibi adam var.teach gibi adamda haki yok.e.oda vermemiş.ama onun yerine 2 meyve verdi.

su ana kadar mihawkta haki oldugu gösterilmedi yani busoshoku oldugu gösterilmedi ve sanki yokmus gibi dizayn edildi kareler ama bu adamda yüzde bir milyon kenbunshoku var.menzili sahin göz denen zımbırtısı ne yani sharinganmı var bu adamda belki de kenbunshokusu var.ama illa busoshoku cıkartcaz.o yüzden kesin ifadelerden kacınmak lazım herkez kendi fikrini söylüyor sonucta yinede mihawk yeteneginde bir adamın hakiyi ögrenmemesi abes bir durum o yüzden beklicez.kesin olan seyse ivankovda haki yok yani e.odaya bir sürü sormuslar death wink haki mi diye hayır demiş eger haki bilseydi o kadar mektubun ardından acıklardı.ama yinede dragonun as adamı oldugu için hakiye hakim ve sanji belirti gösterdikten sonra onu yönlendirmiş olabilir ;)





bu iki resim kareside mihawkta kenbunshoku oldugunun bariz kanıtı bence.onca kişi arasından direk luffyi vuruyor.yani saldırı menzili tamam geniş ama dikkat edin saldırı direk luffyi hedef alıyor.enelin hedefini secip sadece ona göndermesi gibi.sahin göz bilmem ne sanki bu adam op evreninde olmayan bir sey yapıp uchiha madarayla tanısıp ems actı.opde en iyi görüs gücü kenbunshoku haki.eger menzilin yeterince genişse nokta atısı heryere saldırabilirsin.rakiplerinin güclerini sezebilirsin.böyle oldugu zamn bir kılıc ustası kılıcını cekmeden gücleri anlarda daha mantıklı olur.yani illa bu adama busoshoku eklemenize gerek yok bence zaten mihawkta kenbunshoku haki var.
 
Mihawk'ta b.haki k.haki'den daha yüksek ihtimaldir. Bana göre büyük oranda k.haki yok.
@melih koyduğun ilk resimde 3.cü kareye bak. Göze odaklanmış. Yani bu adam şahin gözü ile Luffy'yi görüyor. O gözler havalı olsun diye Oda'nın çizdiğini zannetmiyorum. Ki adamın lakabı ''Şahin Göz''
Gücünün büyük bir bölümü o gözlerden geliyor bence bunu ilerde görücez.
Kılıç tekniklerini çözmesi, uzaktan savaşırken ona büyük avantaj sağlaması gibi.

İki yerdede göze odaklanılmış.
Bundan öncesinde de bu kadar bariz olmasada benzer bir şey var, Mihawk kesmeyi yollayınca, Jozu'nun öne çıktığını daha o durdurmadan görebiliyor ;



Mihawk'ta neden k.haki yoka gelince ;
597.ci manga bölümü, aynı bölüm içerisinde Rayleigh Luffy'ye k.hakiyi anlatıyor, rakibin yerini, sayısını, hatta gücünü bile bilebilirsin.
Enel ölüm kalım oyunu yaptığında yenilen savaşçıları tahmin ediyor, sadece yılanın midesinde ki Luffy hariç. Zoro vs Ohm'da, Ohm düşen savaşçıları bir bir hissediyor.
Coby k.hakiyi, ölen ve yaralanan denizciler yüzünden açıyor.
Mihawk'a gelelim ; Zoro babunları yendim diyor, Mihawk'ta şaşırıyor ;
Ve kapıya yığmış, büyük ihtimal şatonun kapısı, yani Mihawk kendi şatosunun dibinde yenilmiş babunları bile sezememiş. Zoro söyleyince şaşırıyor.
Bu bana göre büyük ihtimal k.haki olmadığını gösterir. Yada zayıf bir k.hakiye sahiptir.
 
Marco'ya katılıyorum ben.
Mihawkın gözlerinin özel olduğunu düşünüyorum. Haki de çıkabilir ama benim düşüncem böyle.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık