düşün düşün dur cp9 kaku nun yaptığı saldırıyı bi hatırlatıyım en güçlü saldırı oldugu saldırıyı yaptıgın da söylüyordu söylüyo hani oldu ki ben yanlış hatırladım beyazsakalla aralarındaki farkı görmek için güçsüz bi saldırı yapacak degil yaKılıç kullanan birinin en güçlü saldırısı uzaktan değildir diye düşünüyorum
luffy saldırdığın da kendimi tutamam gibi söylüyoBuggy özelliğinden dolayı kuratdı luffy ise shanks dan dolayı shanks a olan saygısını biliyoruz mihawk ın . Jozuya attığı darbenin en güçlü olduğunu nerden biliyorsun öyle bir şey mi yazıyor mangada veya animede ??
O mesafeden yapabildiği en güçlü saldırıdırdüşün düşün dur cp9 kaku nun yaptığı saldırıyı bi hatırlatıyım en güçlü saldırı oldugu saldırıyı yaptıgın da söylüyordu söylüyo hani oldu ki ben yanlış hatırladım beyazsakalla aralarındaki farkı görmek için güçsüz bi saldırı yapacak degil ya
Güzel tespit olmuş . Mihawk kafasına göre takılıyor yok luffy e tüm gücünü kullandı filan bırakın bu işleri . Kimin kimi yeneceği belli olmaz gerçekten ama mihawkın daha çeyrek gücünü bile görmedik malesef o yüzden neler olur ancak eichiro bilir.Mihawk Mihawk gücündedir o kadar.. bütün amirallere de yenileceğini bilemeyiz, bütün shici leri yeneceğini de bilemeyiz, zaten kafasına göre de takılmaktadır. çok acil birşey olmazsa gücünü ıspat adına bu bölümden sonra sırayla bütün karakterlerle düello yapacak hali de yoktur bu sayede oda bi açıklama yapmazsa sorunun cevabını hiçbirimiz veremeyiz.zaten bu belirsizlik one piece i özel kılan şey..kimin kimden ne kadar güçlü olduğunu bir sıralama yapıp oda açıklasaydı(bleach te buna yakın bi durum vardı sıralama vardı) seriyi bırakırdım.
Yorumunu mantıklı buluyor musun ?Siz konuyu abartıp kişisel tartışma haline getirmekten zevk alıyosunuz heralde?
Neyse, bu adamda haki vardır ya da haki yoktur gibi bir açıklama gelmedi bu yüzden belirsizdir bu konu. Benim düşüncem var olduğu yönünde ama sizi bilemem.
Seviyesine gelirsekte, bu adam(hakisiz olduğunu düşünürsek), amirallere yenilir ama amiral seviyesinde bir zoan ya da paramecia'yı yenebilir. Jozuyu kesemedi diye adamı yerin dibine soktunuz ama sonuçta elması kesmek kolay değildir heralde. Haki olsa amiralleri yener diyorum ama yonkou seviyesinde değildir genede. Ne olursa olsun yonkou ayrı diğer korsanlar ayrıdır. Yonkouların 1. 2. adamlarını falan yenebilir ama yonkouları kesinlikle yenemez.
Bu benim düşüncem. Saygılı olursanız sevinirim.