Arkadaşbu nasılbir düz mantıktır Mihawk sadece kılıcı olanlarla mı savaşıyor nasıl aokiji buz meyvesi yiyip önüne çıkanları ekarte ediyorsa mihawkta meyvesiz kılıçla yeniyor kim olursa olsun ister logia ister zoanİşte sizin kafanızda kuduğunuz Mihawk illa logiaları yenmek zorunda.Ben diyorum ki Neden Yensin?Adı üstünde kılıç ustası Logiaları kesme ustası değil.
Mihawk Yonkou olmak zorunda mı ? Ben bunu anlamıyorum :/ Rayleigh SüperNovalardan 100 kat güçlü denildi şimdi Rayleigh Korsan olmak zorunda mı ?işte bu:
mihawk logia kesemiyor, shanks ise mihawktan farklı olarak rakip tanımiyor hakisi sebebi ile. bu yüzden yonkou olan shanks ve ona denk olan mihawk yonkou değil. ama kilic gücü olarak yonkou olabilir. yani logia ve jozu hariç herkese mihawk kafa tutar. yenemese de yenilmez. ama mihawkın yenemediği logiaları Onlar yenebildiği için adamlar yonkou koltuğunda.
Doğru diyor arkadaş . Bence büyük ihtimal mihawk da haki var . Buda onu çok güçlüler listesine taşır tabiki.Mihawk'ın haki kullandığı gösterilmemiş olabilir ama eğittiği Zoro'da varsa onda da vardır şeklinde bir mantık düşünürsek bence çok yanlış olmaz. Ne yani Caribou alabilir mi şimdi bu adamı?
Buggy'i hakiyle kesmemiş olabilir ama mesela Luffy de haki kullanıyor her yaptığı vuruş hakili mi? Zaten Marineford'da da Mihawk Buggy kestikten sonra ölmediğini görünce şaşırmıştı (animede böyleydi mangadaki durumu bilmiyorum) yani normal birisi sanıp hakisiz saldırı yaptı bence orada. O yüzden Buggy'i hakiyle kesememesi haki olmadığı anlamına gelmez.
Buggy özelliğinden dolayı kuratdı luffy ise shanks dan dolayı shanks a olan saygısını biliyoruz mihawk ın . Jozuya attığı darbenin en güçlü olduğunu nerden biliyorsun öyle bir şey mi yazıyor mangada veya animede ??diger diye bi şeçenek koyman gerekirdi taraflı anket yapmışsın
dof tan sonra en güçlüsü diyorum
gerekçesi de amiral seviyesinde olamaz olsa idi luffy tek atması gerekirdi ama atamadı (buggy ye bile ) sen şimdi kizaruyla birmi tutacan olmaz öyle en güçlü saldırızını jazu durdu.
Kılıç kullanan birinin en güçlü saldırısı uzaktan değildir diye düşünüyorumdiger diye bi şeçenek koyman gerekirdi taraflı anket yapmışsın
dof tan sonra en güçlüsü diyorum
gerekçesi de amiral seviyesinde olamaz olsa idi luffy tek atması gerekirdi ama atamadı (buggy ye bile ) sen şimdi kizaruyla birmi tutacan olmaz öyle en güçlü saldırızını jazu durdu.