''Siyah ateşin hayalleri asla sona ermez!''
''Siyah ateşin hayalleri asla sona ermez!''
Bu yorum bana @Alpamis'ın tüm kemikleri kırıkken Zoro, Kaido'ya tek atamadı diye hayal kırıklığına uğramasını hatırlattı kardeşim ne Zoro fanları var şu dünyada be xDYau hiç sorma, yalnız bu durum haterların bile Mihawk'tan neler beklediğini ortaya koyuyor. Adamın günahı korsan kral olamamak
Ahahaha Cidden hiç sorma, yani bizden daha çok seviyorlar da çaktırmıyorlar işte.Bu yorum bana @Alpamis'ın tüm kemikleri kırıkken Zoro, Kaido'ya tek atamadı diye hayal kırıklığına uğramasını hatırlattı kardeşim ne Zoro fanları var şu dünyada be xD
Burada zaten bunu kastediyor başka neyi edecek Mihawk'ı geçmek bireysel bir şey ama kral olmak çok daha zor.Yau insan düşünmez mi?! Bu adamın derdi ne ki kendini korsan kralla, en güçlüyle kıyaslıyor... Adam kendini o klasmanda görüyor ki sürekli bunu yapıyor.
Yani şöyle demeye getiriyor; ben olmak zor, zor ama korsan kral olmak başka bir şey diyor. Bir sürü kitabe bulup, o ada senin bu deniz benim gezecen, kıl tüy bir sürü bir şeylerle uğraşacan... Yemişim adasını raftelini, gücüm olmadığından değil o kadar zahmete gelemem ben diyor. O bakımdan beni geçmekten daha zor diyor.
Kesin o dediklerini kastediyor kesin. WB ile arasındaki farkı görecekken de aile farkını görmek istedi.Yau insan düşünmez mi?! Bu adamın derdi ne ki kendini korsan kralla, en güçlüyle kıyaslıyor... Adam kendini o klasmanda görüyor ki sürekli bunu yapıyor.
Yani şöyle demeye getiriyor; ben olmak zor, zor ama korsan kral olmak başka bir şey diyor. Bir sürü kitabe bulup, o ada senin bu deniz benim gezecen, kıl tüy bir sürü bir şeylerle uğraşacan... Yemişim adasını raftelini, gücüm olmadığından değil o kadar zahmete gelemem ben diyor. O bakımdan beni geçmekten daha zor diyor.
Kral bak Roger gitse Mihawk'ı bulsa meydan okusa ağzını burnunu kırsa,en iyi unvanını alır.Kesin o dediklerini kastediyor kesin. WB ile arasındaki farkı görecekken de aile farkını görmek istedi.