Luffy'nin peygamberliğini anlayıp analiz eden ilk kişi olmasına ne diyorsun?Kesin o dediklerini kastediyor kesin. WB ile arasındaki farkı görecekken de aile farkını görmek istedi.
Luffy'nin peygamberliğini anlayıp analiz eden ilk kişi olmasına ne diyorsun?Kesin o dediklerini kastediyor kesin. WB ile arasındaki farkı görecekken de aile farkını görmek istedi.
Luffy fena ışıldıyor.Luffy'nin peygamberliğini anlayıp analiz eden ilk kişi olmasına ne diyorsun?
Kk olmak bireysel güç gerektirmiyor kimse diyemez zaten.Bir Beyazsakal,Roger kadar güçlü değilsen zaten unut Kk'lığı ama bu kadar güçlü olmakta tek başına yetmiyor,bunu anlamayacak ne var ?Aile olmak var içinde o yüzden daha zor KK olmak.
Hayır, geleceği görüyor. Öyle muazzam bir gözlem haki işte.Luffy fena ışıldıyor.
Peki Mihawk hangisini kastetti Roger WB kadar güçlü olmayı mi?Kk olmak bireysel güç gerektirmiyor kimse diyemez zaten.Bir Beyazsakal,Roger kadar güçlü değilsen zaten unut Kk'lığı ama bu kadar güçlü olmakta tek başına yetmiyor,bunu anlamayacak ne var ?
Biz anlatamıyoruz, biraz da sen anlat diyeceğim de boşver. Anlamıyorlar.Luffy, Zoro, Mr.1, Buggy gibi garibanlara gavura vurur gibi vururken.. Croco, Vista, WB gibilerine gelince " kılıcım yanıltmasın, aksesuar o" triplerine giren bi abimiz kendisi.
Croco bir an tereddüt etmeden WB'ye dalarken, kendisi 1 km den "Slash" atmak suretiyle WB'nin seviyesi ölçmeye çalışmıştır. ( Slash: Mihawk'ın seviye ölçmek için kullandığı ölçü birimi)
Neymiş aradaki farkı merak ediyormuş. "Don Krige'i üşenmeyip GL' ya kadar takip atmiş adamsın, gidip dikilseydin WB'nin karşısına" demeden edemiyor insan.
Ben Beckman'la yakın seviye bekliyorum. Oda Kizaru'ya silah çekmişti. Kafa olarakta benziyorlar.
İkisinide.Peki Mihawk hangisini kastetti Roger WB kadar güçlü olmayı mi?
Biraz da arabastayı anlatsana kral.Biz anlatamıyoruz, biraz da sen anlat diyeceğim de boşver. Anlamıyorlar.
Adamın ''Kendimi tutmayacağım'' deyip Shanks'dan özür dilemesine bile ''Bu adam kendini tutuyordu, Luffy'i denemek için saldırdı'' deyip adamın kendi sözlerini bile kabul etmiyorlar. Luffy'nin kafasını kesmeye çalışıyordu adam ama hiç ciddi olmamış, yersen...
Sen anlat da biz dinleyelim o kadar biliyorsan.Biraz da alabastayı anlatsana kral.
Ben söyleyeyim, Croc iki damla kana ruhunu teslim etti. Haksızsam haksızsın de.Sen anlat da biz dinleyelim o kadar biliyorsan.
Biz yeterince anlattık, anlayan anladı ve ben onları görüyorum. Anlamayanların da niye anlamak istemedikleri belli zaten...
Boşuna demimişler ''Anlayana sivri sinek saz anlamayana...''