Ben MF'deki haliyle en güçlü değildi dedim. Hastalığı ne zaman nüksetti bilemem. Ancak o kutucuktaki bilgiyi bize gösterildiği vakitte doğru kabul ederim. Ta ki o bilginin artık doğru olmadığı/değiştiği mangada açık ve net gösterilene kadar.Sen MF'ye geldiğinde en güçlü değil demiyor muydun? Yanlış anladıysam özür dilerim.
Zaten normalde hukukçu olmamı söylemem ama gelip alanımla ilgili bana ders vermeye çalışıp ders aldıktan sonra da küçümseme triplerine girmen de sana yakışır zaten. Hea şunu da söyleyeyim. Öyle 100k olup da özelde hukukçu olanlardan değil alın terim ve emeğim ile hukukçu olan kişilerden biriyim.
Cidden komikmiş. Şuna 2-3 defa cevap verdim hala aynı şeyleri söylüyor. Verecek cevabı olmayınca da sadece gülüyor garibim. Benim mesajlara bakarsan gülmeeden önce veya sonra açıklamasını yazıyorum. Senin gibi boş yapmıyorum. Hayır argüman da beğenmiyor böyle argüman olmaz deyip nasıl argüman olamayacağını veya nelerin argüman olabileceğini de yazmıyor. İlginç vakasın.
Cevaplarından gayet iyi anlaşılıyor.
Son olarak mesajlarıma cevap vereceksen keşke önce evvelki cevaplayamadığın mesajlarımdan başlasaydın yok onlara verebilecek cevabın yoksa bu tartışmayı burada bitirmeliydin. Çünkü şu anlattıkların hiçbir önemi yok. Onlara cevap yazmadıktan sonra...
Bana göre MF'de hastalığının ilerlediğini Marco yoluyla anladık. O saatten sonra en güçlü olamaz.
Ona rağmen:
Kılıç yemeden MF'deki en güçlü kişiydi.
Kılıç yedikten sonra, hastalığı nüksedene kadar Aka ile denkti.
Kalbi tekledikten sonra ise malesef... Yenilirdi. O da insan en nihayetinde.
Yahu ispat yükümlülüğü esasen felsefi bir terimdir. Ben hukukçuyum bana ders verme demek ne alaka. Ben felsefe okumuş olsam, bu beni haklı yapmayacağı gibi, hukukçu olman da senin daha iyi bildiğin anlamına gelmez.
Son düzenleme: