Bu konuda sana katılıyorum. Sayılar üzerinden gidecek olursak; Marineford'a çıkarma yapan Beyazbıyık 100 birim güce sahipti, ancak ilaçlarını almadığından gücü yavaşça azalıyordu. Squard'dan kılıcı yediğinde gücü 90 birime düşmüştü bile ve kılıç nedeniyle 70 birim gücü kaldı. Sonrasında kalbi tekleyene kadar bu şekilde devam etti. Sakazuki'den darbeyi yediği zaman da 50 birime düştü gücü. Bu dakikadan sonra normal askerlerden bile darbe alır oldu. Sakazuki'yi devirdiği zaman 10 birim gücü kalmıştı, onunla da Teach'i halletti, sonra da öldü zaten. Kalan 1 birim gücüyle de son sözlerini söyledi. Sayıları salladım, ama siz ana mantığı anlamışsınızdır.Yahu durum MF'de kalbi teklediğinde değişti işte. O zaman en güçlüydü, hastalığı ilerlediğinde durum değişti. Mutlak ve değişmez doğru değil bu.
Hukukçu olmanın ne önemi var? Sıralaması 100k olan da hukukçu. Taşra hukukçusu ahkam kesiyor ya, komik.
Sen ister amirallerin yonkou seviyesinde olmadığını açıklamak için kullan, istersen WB'nin en güçlü olduğu iddaasında kullan. Böyle argüman olmaz. Neden amiraller WB'yi indrememiş ahhahaja. Şaka gibi. Neden indirememiş? Neden Garp ve Sengoku Teach'i indirememiş?
Merak etme anlamını gayet iyi biliyorum. Ne için söylemiş olursan ol, saçma.
Yukarıda dediğim sadece Marineford için geçerli değil. Beyazbıyık herhangi bir sağlık sorunu olmayan Kaido ya da Koca Ana ile yapacağı dövüşlerde de benzer bir duruma düşebilir. Bu adam yaşam destek ünitesine bağlı yaşıyordu ve sürekli başında hemşireler duruyordu. Kendisini ben de severim, ama gerçekler acıdır.