Sonra ki kitapların çevirisi hakkında bilgisi olan var mı
Şundan sonra bir güncelleme yok şimdilik.Sonra ki kitapların çevirisi hakkında bilgisi olan var mı
Bir de kaynağı belirsiz ve doğrulanamayacak Karamancı'nın serinin çevirisini bitirdiği iddiası var. Başka bir bilgi yok.En son bilgi yılda 3 kitap çıkacağı ve çıkış tarihlerinin önceden duyurulmayacağı.
Erteleye erteleye bir hal olmuştu, sonunda Ay Bahçelerini bitirdim. Ölühane Kapılarını da neredeyse yarıladım. Yavaştan Buzun Anılarını sipariş versem mi diyorum da çok pahalı be.Okul yoğunluğundan ilk kitabı yarıda bıraktım, bir ara devam edeceğim.
Bu arada 2. kitap Deadhouse Gates genel olarak en beğenilen kitaplardandır, fanlar arasında favori olarak gösterenler çoktur. İlk kitaptan yeterli tatmini alamayan varsa 2. kitabı serinin kendine uygunluğu açısından ölçüt kitap olarak alabilir.
3 ay sonra daha pahalı olur.Erteleye erteleye bir hal olmuştu, sonunda Ay Bahçelerini bitirdim. Ölühane Kapılarını da neredeyse yarıladım. Yavaştan Buzun Anılarını sipariş versem mi diyorum da çok pahalı be.
Birinci kitap doğrudan ikinci ve üçüncü kitapla bağlantılı.Ben de ilk üç kitabı aldım ama henüz okuma fırsatım olmadı. Başlamak için 4. kitabı bekleme sebebin ne?
Bilgi için teşekkürler.4. kitap Ekim’de geliyormuş.
Amazonda ciltlisi 400, karton kapaklısı 215 lira görünüyor.Tüm birikmişliklerimi harcadım. Pişman değilim.