Benimde ilgimi çekiyor baya bu seri. Nedense çok merak ediyorum. Bir şey var bu kitapta beni çeken ama bulamadım hiçBenim için LOTR seviyesine göre n yakın fantastik seridir.

Şimdi Sissoylu serisine başladım 3 kitaplık diye.
Benimde ilgimi çekiyor baya bu seri. Nedense çok merak ediyorum. Bir şey var bu kitapta beni çeken ama bulamadım hiçBenim için LOTR seviyesine göre n yakın fantastik seridir.
Temel bir konusu olmaması bile okumak için bir sebeptir.Benimde ilgimi çekiyor baya bu seri. Nedense çok merak ediyorum. Bir şey var bu kitapta beni çeken ama bulamadım hiçDevamı geldiği an başlayacağım.
Şimdi Sissoylu serisine başladım 3 kitaplık diye.
Şundan sonra bir güncelleme yok şimdilik.Sonra ki kitapların çevirisi hakkında bilgisi olan var mı
Bir de kaynağı belirsiz ve doğrulanamayacak Karamancı'nın serinin çevirisini bitirdiği iddiası var. Başka bir bilgi yok.En son bilgi yılda 3 kitap çıkacağı ve çıkış tarihlerinin önceden duyurulmayacağı.
Erteleye erteleye bir hal olmuştu, sonunda Ay Bahçelerini bitirdim. Ölühane Kapılarını da neredeyse yarıladım. Yavaştan Buzun Anılarını sipariş versem mi diyorum da çok pahalı be.Okul yoğunluğundan ilk kitabı yarıda bıraktım, bir ara devam edeceğim.
Bu arada 2. kitap Deadhouse Gates genel olarak en beğenilen kitaplardandır, fanlar arasında favori olarak gösterenler çoktur. İlk kitaptan yeterli tatmini alamayan varsa 2. kitabı serinin kendine uygunluğu açısından ölçüt kitap olarak alabilir.
3 ay sonra daha pahalı olur.Erteleye erteleye bir hal olmuştu, sonunda Ay Bahçelerini bitirdim. Ölühane Kapılarını da neredeyse yarıladım. Yavaştan Buzun Anılarını sipariş versem mi diyorum da çok pahalı be.
4. kitap için bekletiyordum seriyi4. kitap Ekim’de geliyormuş.