Ben de ilk üç kitabı aldım ama henüz okuma fırsatım olmadı. Başlamak için 4. kitabı bekleme sebebin ne?4. kitap için bekletiyordum seriyi
Ben de ilk üç kitabı aldım ama henüz okuma fırsatım olmadı. Başlamak için 4. kitabı bekleme sebebin ne?4. kitap için bekletiyordum seriyi
İthaki korkutuyordu(işten çıkarmalar falan oldu) bir de 1-3, 2-4 diye gidiyor galiba kurgu en azından ilk 4 kitap için böyle bir şey okudum.Ben de ilk üç kitabı aldım ama henüz okuma fırsatım olmadı. Başlamak için 4. kitabı bekleme sebebin ne?
Birinci kitap doğrudan ikinci ve üçüncü kitapla bağlantılı.Ben de ilk üç kitabı aldım ama henüz okuma fırsatım olmadı. Başlamak için 4. kitabı bekleme sebebin ne?
Bilgi için teşekkürler.4. kitap Ekim’de geliyormuş.
Tüm birikmişliklerimi harcadım. Pişman değilim.600 lira ne ya
Neyse maaşı bekleyeceğim..
Mayış gününe 9 günüm kaldı benim de..Tüm birikmişliklerimi harcadım. Pişman değilim.
Amazonda ciltlisi 400, karton kapaklısı 215 lira görünüyor.Tüm birikmişliklerimi harcadım. Pişman değilim.
4. Seriyi alacaktım, iade ettim. Para sıkıntısı çekmesem direkt alacam. Amazon'da feci fiyat var . Diğer aya kadar biriktirmem lazım.Amazonda ciltlisi 400, karton kapaklısı 215 lira görünüyor.
İlk kitabın 200 sayfasını okudum ve beni sardı. 150 sayfa belli konuyu anlatırken bir anda farklı dala atlaması biraz şok etkisi yarattı ama iyi gidiyor bence. Okutuyor en azından kendini. Büyük hevesle başlayıp aşırı sıkan Yeni Güneş Kitabı serisinden sonra iyi geldi.