İlk 4 kitabı okudum henüz.5'e 1 ay sonra falan başlarım muhtemelen.Fantastik kurgunun en ilginç serilerinden birisi bence.Gerek evreni gerek kurgusu gerek yazılış biçimi daha önce okuduğum serilere pek benzemiyor.Neden bu kadar hem sevilen hem nefret edilen bir seri kesinlikle anladım.Kaliteli bir eser kuşkusuz ama okuyucuları çok yoran bir seri.İthaki umarım bütün kitapları çıkarır. Bir de Türkçe okurum.
Şu an 2. Kitabın 680. Sayfasındayım. Dediklerinizi çok iyi anlıyorum.Gerçekten yorucu seri. Bir hikaye başlıyor, adamların kendi aralarındaki muhabbeti okuyorum, ama muhabbete dair en ufak fikrim yok. Kişilerden, olaylardan bahsediyorlar, ama ne kişiler, ne mekanlar ne de olaylar kitabın daha önce hiçbir yerinde geçmemiş. "Geçen x oldu ya, ondan sonra y ile şuraya gittim" diyor mesela. X ve Y tamamen belirsiz.
Verdik yine, 2. kitap başlamadım ben yarın başlayak.3. Kitap ön siparişe açıldı. 9-10-11 Kasım yüzde 50 indirim günleriydi ilknoktada o yüzden şu anda yüzde 50 indirimde gözüküyor, devam eder mi yarından itibaren bilinmez.
Buzun Anıları (Ciltli) Steven Erikson
Buzun Anıları (Ciltli) “ŞİMDİ GERİ DURUN VE BİZ FANİLERİN NELER YAPABİLECEĞİNE BİR BAKIN. BANA KALIRSA SİZİ BİR İKİ SÜRPRİZ BEKLİYOR.” Ardı arkası kesilmeyen sawww.ilknokta.com
Buzun Anıları (Karton Kapak) Steven Erikson
Buzun Anıları (Karton Kapak) “ŞİMDİ GERİ DURUN VE BİZ FANİLERİN NELER YAPABİLECEĞİNE BİR BAKIN. BANA KALIRSA SİZİ BİR İKİ SÜRPRİZ BEKLİYOR.” Ardı arkası kesilmewww.ilknokta.com
İki haftadır paketleniyor diyor bende3. kitap geldi içinde herzamanki kart hariçde hiç bişey yok. 1000 sayfa.
Bende şimdi sipariş verdim. Unutmuşum geçen sürede malazanı3. Kitap ön siparişe açıldı. 9-10-11 Kasım yüzde 50 indirim günleriydi ilknoktada o yüzden şu anda yüzde 50 indirimde gözüküyor, devam eder mi yarından itibaren bilinmez.
Buzun Anıları (Ciltli) Steven Erikson
Buzun Anıları (Ciltli) “ŞİMDİ GERİ DURUN VE BİZ FANİLERİN NELER YAPABİLECEĞİNE BİR BAKIN. BANA KALIRSA SİZİ BİR İKİ SÜRPRİZ BEKLİYOR.” Ardı arkası kesilmeyen sawww.ilknokta.com
Buzun Anıları (Karton Kapak) Steven Erikson
Buzun Anıları (Karton Kapak) “ŞİMDİ GERİ DURUN VE BİZ FANİLERİN NELER YAPABİLECEĞİNE BİR BAKIN. BANA KALIRSA SİZİ BİR İKİ SÜRPRİZ BEKLİYOR.” Ardı arkası kesilmewww.ilknokta.com
Kayıp Rıhtımda toplu bir okuma etkinliği var, istersen yorumlamalara katılabilirsin.3. Kitabı şimdi bitirdim. Tek kelimeyle efsaneydi.