pdf var bendeÜçüncü kitabı elden alabileceğim neresi var? D&R'da bulamadım.
PDF mi sormuşum?pdf var bende
Biliyorum. Soruya dikkat ettiysen elden almak istediğimi görürsün. Kargo alacak kadar vaktim yok.
Yürüyen şato serisinin hepsini çıkarmak için minik sürprizler yapan İthaki belki Malazan konusunda da benzer şeyi yapabilir. Fakirin ekmeği umuttur.Yılda 3 kitap olayı son bilgi olarak geldiği için ben de 6. kitabı göreceğimizden eminim. Devamı için kesin konuşamıyorum. Önceden de dendiği gibi İthaki sabıkalı bir yayınevi. Ama ben her türlü bu seriyi okuyacağım için ne kadar Türkçe'ye çıkarsa kardır benim için. Ama Malazan'ı bırakmak İthaki için biraz zor olacaktır bence.
Yürüyen Şato önceden Türkçe'ye kazandırılmış bir seriydi yanlış hatırlamıyorsam. Yeniden baskı ile ilk defa yapılan bir baskıyı kıyaslamak doğru değil. Bu yıl 3 kitap gelsin de bir.Yürüyen şato serisinin hepsini çıkarmak için minik sürprizler yapan İthaki belki Malazan konusunda da benzer şeyi yapabilir. Fakirin ekmeği umuttur.
Evet daha önce İthaki basmıştı ama İthaki tekrar baskı konusunda anlayamadığım bazı şeyleri yapıyor. Telif konusunda elinde ne kalmıştır bilmiyorum ama çoğu nadir seri eskiden İthaki'den çıkma. Mesela Avalon'un Sisleri. Yürüyen Şato konusunda hepsini tekrar çıkartması bu yüzden sürpriz yaptı demiştim.Yürüyen Şato önceden Türkçe'ye kazandırılmış bir seriydi yanlış hatırlamıyorsam. Yeniden baskı ile ilk defa yapılan bir baskıyı kıyaslamak doğru değil. Bu yıl 3 kitap gelsin de bir.
Ağır sıkletleri biraz ertelemek daha iyi. O yuzde. Malazan ve Fırtına ışığı serilerini ötele bence.centilmen picler ve Fırtına ışığına başladım.
Ondan sonra
Sisyolu, malazan, farseer,kadim kanunlar arasından hangisini tavsiye edersiniz sırasıyla