Ormandaysam Şako, Support Kata, topta Darius.Hangi şampiyonu banlıyonuz?
Ben duruma göre ya Yone ya da Briar banlıyorum.
illoi. Saf bir nefret besliyorum kendisine.Hangi şampiyonu banlıyonuz?
Yine mi lose aldın yeteneksizilloi. Saf bir nefret besliyorum kendisine.
West de feedliyorum artık. Master adamı da kendime benzettim. O da feedliyor.Yine mi lose aldın yeteneksiz
Uluslararası çalışıyorsun artık taktir ettim.West de feedliyorum artık. Master adamı da kendime benzettim. O da feedliyor.
Yone görürsem Cho çekiyorum Mid'e. Ben Kata banlarım, aldığım şampiyona göre Zed-Fizz falan bazen. Xerath bazen 1-2 defa script geldi bunla hiç çekilmiyor...Hangi şampiyonu banlıyonuz?
10 saniye CC uygulayanları ya da adcmi CTleyenleri banlıyorum başka rollerde oynarsam da skillerinin nasıl çalıştığını bilmediğim ama çok oynanan şampiyonları banlıyorum zed,sett,kata ve akali gibiHangi şampiyonu banlıyonuz?
Her seferinde düzgün raporlama yaparım önüme gelene basmam ama son zamanlarda 1-2 tane geri bildirim haricinde hiç değişen bişi olmadı. Demek ki seninkiler aşırı toksik.Yok gayet iyi çalışıyorlar, düzgün raporlama yapılmadığı için kaynıyor çoğu. Önüme gelen her sebeple raporlayayım ki ban yemesi kesinleşsin diye çoğu pozitif raporu düşürebiliyor insanlar. Ben aktif oynadığım ve raporlama yaptığım zamanlar günde birkaç defa geribildirim alıyorum