3 senedir perma Olaf banlıyorum. Kaba güç hariç hiçbir şekilde durdurulamayan bir karakter istemiyorum maçımda.Hangi şampiyonu banlıyonuz?
Ben duruma göre ya Yone ya da Briar banlıyorum.
3 senedir perma Olaf banlıyorum. Kaba güç hariç hiçbir şekilde durdurulamayan bir karakter istemiyorum maçımda.Hangi şampiyonu banlıyonuz?
Ezik hero la3 senedir perma Olaf banlıyorum. Kaba güç hariç hiçbir şekilde durdurulamayan bir karakter istemiyorum maçımda.
zed perma . o banlıysa yone irelia viego kaynHangi şampiyonu banlıyonuz?
Abdullah Öcalan yazınca da susturuyordu.sanırım kill yourself yazabileceğiniz en kötü şey.
Cho Yone'ye karşı iyi bir seçim değil bence.Yone görürsem Cho çekiyorum Mid'e. Ben Kata banlarım, aldığım şampiyona göre Zed-Fizz falan bazen. Xerath bazen 1-2 defa script geldi bunla hiç çekilmiyor...
Can kasıyorsun zırh değil.Gerçek hasarı olan ahri garen Vayne gibi şampiyonlara karşı nasıl supportlar almalıyım ? 400 zırh 300 mr leona işe yaramıyor da
Gerçek hasar atan şamplara karşı,direk can veren itemlere yönel,yani.Can kasıyorsun zırh değil.
Ben rahat oynuyorum ona karşı.Cho Yone'ye karşı iyi bir seçim değil bence.
Dediğinde haklısın ama vayne için geçerli değil bu. Vayne'e karşı can kasmakta çözüm değil. Sonuçta can kasarak onun verdiği hasarı da arttırıyorsun. Oyunda azami cana bağlı olarak gerçek hasar veren tek hero Vayne.Gerçek hasar atan şamplara karşı,direk can veren itemlere yönel,yani.