Kendine yaklaştırmayacak şampiyonlar seçebilirsin.Gerçek hasarı olan ahri garen Vayne gibi şampiyonlara karşı nasıl supportlar almalıyım ? 400 zırh 300 mr leona işe yaramıyor da
Kendine yaklaştırmayacak şampiyonlar seçebilirsin.Gerçek hasarı olan ahri garen Vayne gibi şampiyonlara karşı nasıl supportlar almalıyım ? 400 zırh 300 mr leona işe yaramıyor da
gerçek hasarın en büyük önlemi candır. daha fazla can veren eşyalar kasabilirsin. bunlar ahri syndra velkoz camille darius gibi şampiyonlara karşı etkilidir. ama garen ultisine vayne w’suna, tam şarj gwen q suna fiora pasifine yapcak hiçbirşey yok bunlar azami/ eksik cana göre gerçek hasar veriyor. anca bitkinlik falan işe yarayabilir. zaten support olarak onları cc ye sokman yeterli sen tank değilsin sen supportsun.Gerçek hasarı olan ahri garen Vayne gibi şampiyonlara karşı nasıl supportlar almalıyım ? 400 zırh 300 mr leona işe yaramıyor da
aaa senin gibi birine yakışmadı bu bilgi . Grand Duelist’te aynı sekilde. gwen q su da cana göre vuruyor diye biliyorum bin kesik etkisi yani pasifi azami cana göre büyü hasarı ama q sunda bin kesik etkisini uygular bir kısmını gerçek hasar olarak verir diyodu .Dediğinde haklısın ama vayne için geçerli değil bu. Vayne'e karşı can kasmakta çözüm değil. Sonuçta can kasarak onun verdiği hasarı da arttırıyorsun. Oyunda azami cana bağlı olarak gerçek hasar veren tek hero Vayne.
İşin gerçeği ne kasarsan kas etki etmez. Support çarların dayanıklılık bir yere kasar. Leona'da sen rakibe cc atarken takım işi bitirmeli.Gerçek hasarı olan ahri garen Vayne gibi şampiyonlara karşı nasıl supportlar almalıyım ? 400 zırh 300 mr leona işe yaramıyor da
Top lane zayıf benim Gwen hiç oynamadım o yüzden bilmiyorum. Fiora pasifi aklıma gelmeliydi. Yaşlandım artık unutuyorum yaaaa senin gibi birine yakışmadı bu bilgi . Grand Duelist’te aynı sekilde. gwen q su da cana göre vuruyor diye biliyorum bin kesik etkisi yani pasifi azami cana göre büyü hasarı ama q sunda bin kesik etkisini uygular bir kısmını gerçek hasar olarak verir diyodu .
gwen pasifi uygulamıyor galiba ya şimdi redditte birkaç kişi yazmakta, hala fiora ve vayne tekler o konuda. ama bence gerçek hasar = yi ‘dir. fantezi yapmazsak en fazla gerçek hasarı o vuruyor.Top lane zayıf benim Gwen hiç oynamadım o yüzden bilmiyorum. Fiora pasifi aklıma gelmeliydi. Yaşlandım artık unutuyorum ya
Zümrüte de çıktık sayende