Akşam 8:30 gibi bir işim çıkabilir, gün içinde netleşecek. Yazarım buraya netleşince.@RedTeroR @kekomancer bugün feedlesek mi
@Onur gelecekten haber veriyorum resmenAkşam 8:30 gibi bir işim çıkabilir, gün içinde netleşecek. Yazarım buraya netleşince.
5. seviye taktir küresini aylar önce açtımKardeşim siz gidip chat ban yiyin ben 5. seviye takdir küresi açmaktan sakat kalıcam
@Mihawk'a sormak lazım.
1 kereden fazla alınabileceğini bilmemen ettiğin küfür sayısını gösteriyor (bronz stuck olunca böyle avutuyorum kendimi işte)5. seviye taktir küresini aylar önce açtım
En üst seviye diyordu birden fazla kere mi alınıyor, tebrik ederim1 kereden fazla alınabileceğini bilmemen ettiğin küfür sayısını gösteriyor
Yok gayet iyi çalışıyorlar, düzgün raporlama yapılmadığı için kaynıyor çoğu. Önüme gelen her sebeple raporlayayım ki ban yemesi kesinleşsin diye çoğu pozitif raporu düşürebiliyor insanlar. Ben aktif oynadığım ve raporlama yaptığım zamanlar günde birkaç defa geribildirim alıyorumAdamlar neler neler yazıyor. Hepsinde report liyorum. Neredeyse hiç birinde ban yemiyorlar. Bence riot Türkiye bölgesine bilerek çok fazla banlamiyor. Çok fazla toksik var oyuncu kalmaz diye böyle davrandıklarını düşünüyorum.