İlk uzaklaştırma uyarısı genelde 14 gündür sonrası kalıcı.Uzaklaştırma mı yedin gerçekten? Ne kadar süreliğine yedin?
İlk uzaklaştırma uyarısı genelde 14 gündür sonrası kalıcı.Uzaklaştırma mı yedin gerçekten? Ne kadar süreliğine yedin?
ayın 4 üne kadar chat cezan var diyor ama dereceliye sokmuyor. dereceliye ne zaman sokacak anlamadım. garip.Uzaklaştırma mı yedin gerçekten? Ne kadar süreliğine yedin?
İyi bari uzaklaştırma olarak direk kısıtlama getirmemiş 14 günlük ban yersen bir daha ki kısıtlama kalıcı oluyor çünkü.ayın 4 üne kadar chat cezan var diyor ama dereceliye sokmuyor. dereceliye ne zaman sokacak anlamadım. garip.
Keepr'ın değerini bilemedik şimdi biz onsuz ne yapacağız? Keko'mu taşıcak bizi.@Keepr'ı kaybetmişiz(6ay) acımız büyük son lol attığımızda fazla üzerine gitmeyecektim taşıyamadı
Askere mi gidiyor?@Keepr'ı kaybetmişiz(6ay) acımız büyük son lol attığımızda fazla üzerine gitmeyecektim taşıyamadı
Adamlar neler neler yazıyor. Hepsinde report liyorum. Neredeyse hiç birinde ban yemiyorlar. Bence riot Türkiye bölgesine bilerek çok fazla banlamiyor. Çok fazla toksik var oyuncu kalmaz diye böyle davrandıklarını düşünüyorum.Oyunda chat yapmamaya çalışın
*diff* yazmaktan bile ceza alabilirsiniz.