Millet üstüne yürüyünce korktu zaten. Dünya çapında starı rahatsiz ettik.Akşam da görürsen vurursun.
Millet üstüne yürüyünce korktu zaten. Dünya çapında starı rahatsiz ettik.Akşam da görürsen vurursun.
Doğru düzgün izlemedim bu diziyi ama diziden etkilenip raconcu olanlar net düşük seviye insanlardı.
Tapınakçı olduğundan şüpheleniyordum xDDiziden etkilenip Ömer Baba olanlar güzel insanlardır.
Dizideki çoğu racon da sırf laf söylemek için söylenmiş şeyler zaten.Doğru düzgün izlemedim bu diziyi ama diziden etkilenip raconcu olanlar net düşük seviye insanlardı.
Dizideki çoğu racon da sırf laf söylemek için söylenmiş şeyler zaten.
Misal en kıl olduğum sahne Laz Ziya'nın Testere'ye "sen altında pantolonla ananı keserken ben 300 kişiye racon kesiyodum" demesi. Kim ne derse desin adam anasını testereyle doğramış, senin 300 kişiye ahkam kesmenden 10-15 gömlek üst seviye bir şey.
Çocuk denecek yaşta annesini kesmesi hâlâ çok daha büyük olay.Orada Testerenin yaşına vurgu yapıyordu ''kısa pantolonla ananı keserken'' diyerek. Sen daha veletken ben 3000 kişiye racon kesiyordum diyerek büyüklük farkını hatırlattı.
Çocuk denecek yaşta annesini kesmesi hâlâ çok daha büyük olay.