Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Kurtlar Vadisi (2003-2005)

Diziyi Beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 99 84.6%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 18 15.4%

  • Kullanılan toplam oy
    117
Kurtlar vadisi görece inandırıcı karakterleri sayesinde güzeldir.
Örnek:Çakır, Seyfo Dayı, Duran Emmi, Şevko, Konseyin tamamı vesaire. Dizinin en büyük gerçekliği bozan karkateri de Polat. Özellikle ilk 30-35 bölümden sonra iyice sırıtmaya başlar. İnandırıcı karakterler de bir bir ölmeye başlarlar, senaryo da nereye gideceğini kestiremez. Haliyle ben Kurtlar vadisini çok sevsem bile ne bileyim 80'e kadar 90'a kadar iyidir diyemem.
Son 7 bölüm en dandikleri. Karahanlı'nın mevzuyu anladığı an bitti o güzel bölümler.
 
Konsey üyelerinin dizinin başında tanrı gibi gösterilmelerine rağmen sonradan aslında hiçbir numaralarının olmadığını görmek beni şaşırmıştı. Mesela bakıyoruz Laz Ziya lafa gelince aslan kesiliyor, ama icraat desen yok. Bir ara Polat'ın önünde el pençe durup önünü ilikliyordu. Polat'ın baron olması daha da ayrı bir komedi zaten.
Konsey kardeşlik, dostluk ayağına yatıyor ama hepsini bir araya getiren Baron'du Konseyde Baron'un konseyiydi. 40 yıldir beraberler, daha ilk bölümde de gösterildiği gibi alternatif silah, uyuşturcu, kaçakçısı çıkınca Baron'nun emri ile ortadan kaldırıyorlardı. Yine Baron'un bağlantıları ile ticaretlerini yapıyorlardı. Üyelerin Baron olmadan gelecekleri max seviyeyi Karahanlı Testerenin kalemini kirmadan önce söylüyor zaten. Icraat olayında da Laz Ziya ilk bölümlerde açıklıyor zaten bir icraat yapılacaksa taşerona havale ediyorlar. Eğer adam yapamazsa adamın beceriksizliği
oluyor senin alemde namına leke sürülmuyor hallederse bunu açık açık ilan ediyorlar. (Orn; Laz Ziya'nin Çakırın üstüne Sevko'yu salması, ihanet eden Tombalaci'yi Çakır'a bırakmaları, Testereye Çakır'i öldür denince Halit'e işi havale etmesi)
 
Baron olmasa zaten hepsini Testere Necmi öldürecekti. Yani konsey iyi hoş ama boş hava çoğu.

Dizinin en etkili adamı Aslan akbey. Onu da oyuncunun anlaşmazlığı sonucu erken çıkardılar diziden.
 
ilk 50 - 60 omer babasi hikmeti falan atarsan on numara dizidir zira yazilan ve uzerine temel edilen senarto turkiyenin siyasi tarihi bir bakima. Ozellikle devlet mafya iliskisini gormek icin (tekrar ediyorum eskileri anlatiyor ama gunumuze de cok guzel isik tuttugunu dusunuyorum) izlenmesi en azindan 55-60’a bolume kadar cok iyidir. Ondan sonrasi ve kvp falan senarist, yapimcilarin islak ruyalarindaki sacmaliklardir.
 
Eve doğru yürürken karşıma Abdülhey çıktı. :bilmem:

Vadi'ci Türk gençleri hemen tanıdılar adamı, foto çekelim diye sıkıştırdılar.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık