Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

KorsanFan Ödüllü CL Fantezi Ligi Turnuvası

@kaos bu hesabın bir gönderisini paylaşmıştı geçen forumda.

Aklıma gelince bir bakayım neler paylaşıyor diye adamın profiline girdim ve şok oldum.

Şu nasıl kaliteli bir analiz ya herif dortmundun son beş maçında vininin kanattan beş gol yediğini tespit edip Vini çekin demiş.

@kaos başka hangi hesapları takip ediyorsun bizlerle paylaş ustam. Benim reddit dayıları böyle analizler yapamıyor haksız rekabet oluyor kalite farkı var. Hele @F. mlm X v. Htalks falan izleyip kadro kuruyor kaynaksızlıktan

@kaos bu hesabın bir gönderisini paylaşmıştı geçen forumda.

Aklıma gelince bir bakayım neler paylaşıyor diye adamın profiline girdim ve şok oldum.

Şu nasıl kaliteli bir analiz ya herif dortmundun son beş maçında vininin kanattan beş gol yediğini tespit edip Vini çekin demiş.

@kaos başka hangi hesapları takip ediyorsun bizlerle paylaş ustam. Benim reddit dayıları böyle analizler yapamıyor haksız rekabet oluyor kalite farkı var. Hele @F. mlm X v. Htalks falan izleyip kadro kuruyor kaynaksızlıktan
şl fantezi ligi ile alakalı takip ettiğim hesap sayısı: sıfır(0).

ben sadece şl maçları başlamadan önce sakat olan futbolcuların durumlarıyla alakalı arama yapıyorum twitter'da ve önüme düşen paylaşımlarını okuyorum bu tarz hesapların. bu yüzden de bir öneride bulunamam bu konuda ki o gün bu hesabın tweetini paylaştım çünkü büyük takımlardaki sakat futbolcu haberlerini tek tweet'te toplamıştı ve sizler de görün istedim. başka bildiğim bir şey yok.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık